הזכות להרות מול נכות נפשית על טראומ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזכות להרות מול נכות נפשית על טראומ
    נ
    06/11/2009

שלום שמי נ ואני בת 28,אני נכה עקב התעללות קשה שהותירה אחריה הפרעת לחץ פוסט טראומתית אני המתגוררת בקהילה ועובדת בעבודה רגילה (כחונכת לילדים ונוער בסיכון דרך הרווחה) ובמקביל לומדת לתואר 2 באוניברסיטה.
    לפני שלוש וחצי שנים נאנסתי בעכזריות על ידי ידי ללימודים ונכנסתי להריון שנפל. אחרי האונס וההפלה. החלטתי שאני רוצה להקים משפחה עצמאית משלי. בעזרת אימי ובעידודה התחלתי טיפולי פוריות קשים, שמותחם נאלצתי לחוות 3 הפלות.
    הפניה היא מגלל שאני הטיפולי פוריות ונעזרת בשרות של משרד הבריאות, דיור מוגן רגיל (ככל הניראה עוברת ללוין), מגלל ההתעללות אני מתקשה להיכנס להריון תקין ואני בטיפולים 2.5 מה שקורה שהעוס החליטה שלא ניראה לה שאגדל ילד לבדי למרות שלא עשיתי רע לאף אחד ואני בן אדם עצמאי לחלוטין. חשוב לי לציין שפוסט טראומה לא מוגדרת מחלת נפש ושאני לא פסיכוטית לחלוטין (בקביעה חד משמעית של כול מי שבדק אותי וטיפל בי .האם מותר להם?.
    ילד הוא כול חלומי והזמן מתקתק....אשמח שתעזרו לי היא רוצה לפנות לרופאה בניגוד להסכמתי ללא סיבה מוצדקת. תודה מראש. נגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממליצה

עו"ד זיוה אופק
    08/11/2009

לפנות לעו"ד או ללשכה לסיוע משפטי בהקדם.

בעיקרון מותר לה אולם המקרים שהיא יכולה להשתמש בזכותה זו מוגבלים וצריך לפנות מהר כדי לעצור את התהליך כל שהשימוש בזכותה נעשה באופן פזיז מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו