נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות
    נער
    22/11/2009

שלום!אני נער שעבר נפילה מגובה של כ3 מטרים בעבודה היה שבר בקיר צדדי עליון של ארובת עין שמאל המשכי לעצם טמפורלית והמטומה פריאיובטלית בצד זה.. ct מוח הדגים קונטוזיות מוחיות קטנות ודמם תת תדוראלי חריף ... פוניתי באותו יום לביה'ח קפלןמחוסר הכרה ומשמה לביה'ח שיבא וביצעתי 3 ct מוח בתוך 4 ימים ... מאז אותה תאונה שאירעה לפני שנה ו4 חודש איבדתי את ההכרה בחודש 3 של שנה זו ל10-15 שניות עם תזוזה לא רצונית של יד ימין לפני איבוד ההכרה הנוסף עשיתי eeg שפורש כתקין לאחר איבוד ההכרה הנוסף עשיתי בדיקת eeG עם חסך בשינה שפורשה עם האטה אינטרמנטית טמפורלית קלה מימין ומשמאל עפ'י האזורים טמפורילית מאז אותה בדיקת EEG שעשיתי לפני חודשים בחודש ספטמבר ...הלכתי לנוירולוג לפני חודש שקבע כי עלי ליטול כדורים ואינו יודע אם המצב שלי הוא אפילפסיה או לא יש לצייו שמאז התאונה יש לי לעיתים קטעים של ניתוקים קצרים מהסביבה מדי פעם... מאז המלצת הנוירולוג ולפני שתיית הכדורים איבדתי לפני שבועיים תהכרה עוד פעם עם נשיכת לשון ותזוזהשל יד ימן ולמספר דקות האם הפעם יש עדות לאיפלפסיה על סמך זה? שני אירועים של איבוד הכרה בתוך 7 חודשים ?מעבר לאיבוד ההכרה בעבודה? ואם כן האם תוכלי רק על סמך נתונים אלו להגיד לי את אחוזי הנכות המינמליים שמגיעים לי בגין אפילפסיה כזאת מה האחוזים המינמליים הנקבעים בגין אפילפסיה?זה חשוב לי מאוד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות

הוספת תגובה

• אחוזי הנכות

עו"ד זיוה אופק
    23/11/2009

בגין אפילפסיה נמצאים בטווח רחב מאוד: מ0% למי שבמשך שנתיים לא היה לו כל התקף דרך 10% נכות למי שיש לו התקף אחד-ארבעה בשנתיים (תלוי גם קצת בחומרת ההתקף) ועד 100% במקרים של התקפים קשים ותכופים של פעם בחודש לפחות.

לכן, אמנם באפילפסיה גם עו"ד יכול לשער את מידת הנכות, לפי התכיפות, אולם עדיין רק רופא יוכל להעריך זאת כיוון שיש משמעות לעצם האיבחון ולעוצמת ההתקף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו