% נכות לפי מצב רפואי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• % נכות לפי מצב רפואי.
    מזל
    28/12/2009

אני מעוניינת לדעת כמה % נכות אני יכולה לקבל בערך מביטוח לאומי והפנסיה עקב הבעיות הרפואיות שיש לי , והאם מחברים את % הנכות עקב כל בעיה להלן המחלות מהן אני סובלת.

דלקת פרקים פסוריאטית
    פיברומילגיה
    בעיות עור-ויטליגו בפנים ופסוריאזיס בקרקפת ובגוף
    אוסטאופורוזיס
    פריצת דיסק בחוליות L345
    אני מקבלת זריקות TNF - אנברל וכן לוקחת כדורי משככי כאבים.

אשמח אם תוכלו בערך לעדכן אותי כמה % נכות אני יכולה לקבל, היות ואני שוקלת על הפסקת עבודה.

תודה מראש מזל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    % נכות לפי מצב רפואי.

הוספת תגובה

• נכות

עו"ד זיוה אופק
    29/12/2009

כפי שכתוב בראש העמוד רק רופא מומחה יכול להעריך את נכותך. במקרה זה נדרש אפילו יותר מרופא אחד כי יש בעיות אורטופדיות, בעיות עור ובעיות שקשורות בעיקר לראומטולוגיה או במקרים מסויימים לנוירולוגיה.

בכל אופן מומלץ פשוט לנסות להגיש תביעה במוסד לביטוח לאומי ולהתייעץ עם הרופאים המתאימים.

הנכות מחושבת באופן משוקלל. כך למשל אם יש לך 50% נכות בשל מחלה מסויימת ועוד 20% נכות בשל בעיה אחרת נכותך המשוקללת תהיה 60%.

הנכות הראשונה היא 50%. מתוך החלק הבריא (במקרה זה 50%) יש 20% נכות, דהיינו 20% מתוך 50% = 10%

50%+10% = 60%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכטרב

עופר לוי
    05/01/2011

יש לי מחלה קשה וניקבע לי 51 אחוז רפואי 75 אי כושר לצמיתות רופא בכיר קבע שאני זקוק לניתוח עש וגם מותני האים לאחר ניתוח המלל יכול להוריד את הנכות תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכטרב - תגובה

אדיר ברונשטיין
    16/01/2011

רק במידה ותעמוד בפני ועדה רפואית של המל"ל ויצגו ממצאים לפיהם חלה הטבה במצבך, המלל עשוי להוריד את שיעור הנכות המשוקלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו