מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מגיע לי אחוזי נכותמאור אביטן21/01/2010
שלום רב,
אבי בן 53 עבר התקף לב לפני שלוש שנים בעבודתו (הוא עבד בתור איש תפעולי ואחזקה במפעל) אחרי 9 מכות חשמל באמבולנס הוא חזר להכרה, הובהל לבית החולים והיה בתרדמת במשך שבוע, הרופאים המליצו להתקין קוצב לב, ובאמת עבר ניתוח ויש לו קוצב לב.. עקב המחלה נפגע כושר העבודה של אבי והוא כבר לא עובד משמרות והמשכורת שלו ירדה בכמעט 3000 ש"ח לפחות.. בנוסף לפני חודש אבי התמוטט והרופא אמר לו שהקוצב לב הציל את חייו... בנוסף לבעיות הלב ולפגיעה בשכר עבודתו.. לאבי יש כאבי גב שאיתם הוא סובל כבר ב 10 שנים האחרונות, נתגלה לו רווח בין חוליות תחתונות L3 L4 בגב התחתון וכאבם אלו מגבילים אותו בפעילויות פיזיות ובתנועות מסוימות...
אבי לא קיבל שום סיוע מביטוח לאומי... ושום כלום!
האם מגיע לו איזה שהם אחוזי נכות או החזרי מס? או משהו מביטוח לאומי להקל על חייו?
הרי לא ייתכן שכל חייו שילם ביטוח לאומי ובמצבו הנוכחי לא מגיע לו כלום?!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קביעת נכות
עו"ד זיוה אופק24/01/2010כפי שהבהרתי חזור והבהר כולל בראש עמוד זה איני יכולה להעריך נכויות לפי מצב רפואי. לשם כך חובה לפנות לרופא. במקרה שלך עליך לפנות לקבלת חוות דעת מרופא מומחה למחלות לב ומאורטופד.
ניתן להגיש תביעת נכות למוסד לביטוח לאומי הן לצורך קביעת נכות והן לצורך פטור ממס הכנסה. בנוסף, אם ייקבע כי לאביך נכות קשה וכי הכנסתו ירדה בשל הנכות באופן ניכר הרי שהוא יוכל להיות זכאי לקיצבת נכות על אף שיש לו הכנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערעור המוסד צירוף נכויות
אלטר אלמליח14/06/2010נקבע לי נכות 26% לצמיתה בוועדה שהייתה לי בצירוף נכות מעבודה
התברר לי אכשיו שהמוסד עירער על החלטה האים תהיי לי עוד וועדה
והאים יפחיתו לי את הנכות שניקבעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכות ערעור
אדיר ברונשטיין16/06/2010בגין כל החלטה של ועדה רפואית, ניתנת זכות עירעור לשני הצדדים. גם אתה יכול לערער וגם פקיד התביעות מצד ביטוח לאומי. במידה ואחד מהצדדים מערער, תזומן לועדה רפואית לערערים נוספת ע"י המוסד לביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות עקב השתלת קוצב לב
מאיר כהן25/09/2010ביתי, בת 45, בריאה ללא עבר רפואי, בהיותה ביום עבודה לא שגרתי - היתה בלחץ עבודה עקב קבלת תפקיד חדש נוסף, קיבלה לפתע סחרחורת.
היא נפלה, נחבלה בראש ואובחן לה הפעה חריפה בקצב הלב והושתל לה קוצב-לב.
הביטוח הלאומי טוען כי השתלת הקוצב נובע מבעית קצב, דהיינו בעיה מולדת ואינו מהווה אירוע בטיחותי. העם הפרעת הקוצב יכולה למבוע מהסטרס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכות עקב בעיית לב
עו"ד זיוה אופק25/09/2010היו מקרים שבהם אירועי לב הוכרו כנובעים ממתח בעבודה או לם כדי להאבק על כך יש להוכיח קיומו של ארוע חריג בעבודה (ייתכן שעצם המכה יכול להיחשב אירוע כזה) וכן להביא חוות דעת רפואית שתומכת בטענה כי יש קשר בין האירוע לבין הפגיעה בלב.
אם רופא המוסד לביטוח לאומי או בית הדין לעבודה יקבל את חוות הדעת הדברים יוכרו כפגיעה בעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?