אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות
    רבקה
    26/01/2010

אני בת 59 לפני 18 שנים עברתי ניתוח לכריתת בלוטת המגן בעקבות גידול ממאיר שהיה , קיבלתי 100% נכות לשנה והחזרים . ועוד 50% נכות לכל החיים שעל זה אני לא מקבלת כלום היות ואני עובדת כשכירה ,בנוסף יש לי שמיעה לקויה באוזן אחת ובשניה נוטה לחירשות , עד עתה לא חשבתי לקבל אחוזי נכות גם על זה (האם אני יכולה?) , כרגע קיימת אצלי בעיה קרדיולוגית ואני כבר שלושה שבועות לא עובדת אני שוקלת לפרוש מעבודתי שנעשית לי קשה מיום ליום והכל חובר יחדיו שאלתי היא האם אוכל להעלות את אחוזי הנכות לנוכח מצבי כיום וכמה אני אמורה לקבל מביטוח לאומי ולמי אני פונה ברצוני לציין שאין לי קרן פנסיה במקום עבודתי מזה עשרים שנה ( בתקופה שעברתי ניתוח בבלוטת המגן העבירו את כל הבנות שעובדות איתי לביטוח מנהלים ולי נחסמה האופציה ובתמימותי הידועה לא נלחמתי על זכויותי אז,-יש על מה לדבר? ) אני גרושה שחיה בדירה שכורה מתפרנסת בכוחות עצמי ודואגת מה יהיה איתי בזמן שאפרוש איך אפשר לעזור לי למי לפנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי נכות

הוספת תגובה

• אפשר גם אפשר

עו"ד זיוה אופק
    31/01/2010

להגיש תביעה מחודשת בעניין נכותך הן לגבי השמיעה והן לגבי המצב הקרדיולוגי. קיצבת נכות מלאה היא בערך 2,000 ש"ח.

לגבי זכויות הפנסיה שלך, זוהי שאלה מורכבת ותלויה בחוזה שבינך לבין המעסיק ובמכלול הנסיבות. מומלץ להתייעץ עם עו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו