בדיקות רפואיות לכשרות נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות רפואיות לכשרות נהיגה
    נטע
    09/02/2010

שלום לך,
    אני בת 31 ולקיתי בסינדרום נוירולוגי נדיר שחלף ולא אמור לחזור לפי הרופאים. טופלתי על ידי מיטב הרופאים בארץ. בוועדה של ביטוח לאומי נקבעו לי אחוזי נכות זמניים של 60% לשנה שייסתיימו באוקטובר הבקיבלתי זימון לבדיקת כשרות לנהיגה וכתוב שם שאני מוזמנת לבדיקת עיניים ולבדיקה כללית. ראיתי שעליי לשלם אגרה של 562 ש"ח!! בנוסף עליי להתייצב שם וכתווב שזה יכול לקחת גם 5 שעות. ולא יתלו את רשיוני. אבקש לציין שבמהלך מחלתי עברתי בדיקת עיניים מקיפה ביותר כולל בדיקת שדה ראיה אצל רופא מס' 1 בתחום בארץ והכל תקין לחלוטין. מדוע עליי לשלם את האגרה ולסבול את הטרחה הגדולה הזו? האם ישנה דרך להימנע מכך?
    לתשובתך אודה
    יום נעים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למיטב ידיעתי

עו"ד זיוה אופק
    11/02/2010

עלייך להתייצב לבדיקה למרות המחיר והטירחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

עו"ד זיוה אופק
    11/02/2010

ייתכן, אם כי מעולם לא ניסיתי, שניתן לפנות אליהם בכתב עם תוצאות כל הבדיקות הקודמות ולבקש שעל סמך הבדיקות ידונו בהעדרך ויזמנו אותך רק אם דרושה בדיקה פנים אל פנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו