סיכום מידע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכום מידע
    שאלה חשובה
    11/10/2007

שלום יש לי שאלה ומקווה לקבל עליה תשובה
    אני בתהליכים של הגשת תביעה לביטוח הלאומי- נכות כללית עקב מחלת מעי כרונית
    הבנתי שצריך לצרף מכתב סימוכין מרופא גסטרו
    יש לי בעיה עם רופא הגסטרו והיא שהוא אינו מוכן בשום פנים ואופן לרשום מכתב שבו מתואר מהלך המחלה בשנה האחרונה.
    מה לעשות במקרה זה. ? אני לא רואה שום סובה לסרב לכתוב מכתב שבו רשום מה המחלה, כמה זמן היא קיימת ,איזה טיפול -תרופות, וסימפטומים נלווים למחלה- מהי ההרגשה הכללית פיזית שלי כתוצאה מהמחלה .

מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכום מידע

הוספת תגובה

• סיכום רפואי

עו"ד זיוה אופק
    11/10/2007

אפשר לטפל בכך בכמה צורות:

א. לקחת את הסיכומים שהוא חייב לתת לך בסיום כל ביקור ולהשתמש בהם לצורך התביעה.

ב. ללכת לרופא אחר.

ג. להתלונן על הרופא במוקד פניות הציבור / תלונות הציבור בקופת החולים או בבית החולים שם הוא עובד.

עם זאת חשוב לשים לב כי הרופא חייב לתת לחולה את סיכום הטיפול (הכולל איבחון) אולם אינו חייב לתת "חוות דעת".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זכותי

סיכום ביקור
    12/10/2007

לבקש ולקבל סיכומי ביקור (בקופ"ח )מרופא המשפחה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן.

עו"ד זיוה אופק
    14/10/2007

בתום כל ביקור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו