תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    תובע
    05/03/2010

שלום ! רציתי לשאול אותך לגבי חישוב הפיצויים מעבודה ומביטוח לאומי נקבעו לי 30 אחוז נכות צמיתה מביטוח לאומי אני מקבל קצבה של 1900 שקל כל חודש בחישוב עד גיל 67 זה יוצא מיליון שקל בערך השאלה שלי במידה ואלך לתביעה מול העבודה וגם אז האחוזים יהי ו 30 אחוז כאשר יש רשלנות מוכחת שלהם האם סך הפיצוי שלי יהיה מיליון שקל מביטוח לאומי ומהם? או כל אחד מהם ייתן לי כסף שמתסכם במיליון מיליון בערך כלומר 2 מיליון ביחד?כי הבנתי שהם משלימים אחד תשני אז תסביר לי במספרים בבקשה שאני יבין תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• הפיצויים בביהמ"ש

עו"ד זיוה אופק
    07/03/2010

בניגוד למוסד לביטוח לאומי אינם קבועים ואי אפשר להעריך אותם במדוייק אולם מהפיצוי שביהמ"ש יפסוק מפחיתים את הגימלה שאתה מקבל מהמל"ל בגין אותה תאונת עבודה. כך למשל אם ביהמ"ש יפסוק מיליון וחצי ש"ח הרי שבפועל תקבל בערך חצי מיליון.

לעיתים נדירות עולה ערך תגמולי המוסד לביטוח לאומי על ערך הפיצויים המגיעים לך, ואז תביעתך נדחית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו