ועדת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדת נכות
    אלישי והבה
    27/04/2010

שלום.אני מאושפזת בבית חולים.מחר אח"הצ יש לי ועדה בביטוח לאומי.בגלל שלקח המון זמן עד שקבעו לי אותה(ובגלל שזאת אולי הועדה המאה שאני עוברת) ,אמרו לי אנשים שכדי לא לדחות אותה וכדי לצאת לחופש כמה שעות מהאשפוז(במחלקה מסכימים)וללכת לועדה.מה דעתכם?
    כרגע אני מאושפזת בגלל מחלת עור כרונית שיש לי אבל יש לי מחלות רבות נוספות(אני בשנות העשרים)כולל תאונה שעברתי.חתמתי הרבה בלשכה ולא מצאו לי עבודה וגם היתי במרכז שיקום בלי הצלחה.והסיפור שלי עם ביטוח לאומי הוא כבר כמה שנים טובות.מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדת נכות

הוספת תגובה

• דחיית מועד

אדיר ברונשטיין
    28/04/2010

ממליץ לפנות לפקיד/ת התביעות במכתב אישי (שישלח לפקס- בדר"כ רשום ע"ג המכתב שנשלח מפקיד/ת התביעות) לשם קבלת מועד חדש. במכתב יש לציין שאת מאושפזת ואין באפשרותך להגיע למועד שנקבע מראש. תבקשי שיתאמו עמך טלפונית מועד חדש.תוסיפי מספר טלפון שאת זמינה.מאמין שאת לא צריכה לחשוש מלדחות את המועד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו