תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה
    יאיר
    10/05/2010

שלום אני נער שנפצע בתאונת עבודה בגיל 17 בחופש הגדול הפציעה קשה השאלה שלי במתן קיצבה חודשית כלומר בנכות מעל 20 אחוז הנגזרת מביטוח לאומי הוא לפי 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק ממה שהבנתי מעורכי דין וממנהלת שעבדה שם בעבר האם זה נכון כלומר שאם אני זכאי ל100 אחוז נכות חודשית למשך כל החיים אז אקבל כל חודש בנכות מעבודה באיזור ה6000 שקל ?תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה

הוספת תגובה

• ..

יאיר
    11/05/2010

שכחתי לצייון כיום אני בן 18 וחצי הבנתי נמהמנהלת הזאת שעד גיל 18 זה 75 אחוז מהשכר המממוצע במשק ומגיל 18 ומעלה זה 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק ומגיל 21 נגזרת של שכר ממוצע במשק מלא זה נכון?תודה שוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב גובה הקצבה

אדיר ברונשטיין
    12/05/2010

חישוב גובה הקיצבה מתבצע עפ"י הנוסחה הבאה: גובה השכר ברוטו במועד התאונה X 75% X אחוז הנכות שנפסק לזכותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו