מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נעניתייאיר12/05/2010
שלום אני נער שנפצע בתאונת עבודה בגיל 17 בחופש הגדול הפציעה קשה השאלה שלי במתן קיצבה חודשית כלומר בנכות מעל 20 אחוז הנגזרת מביטוח לאומי הוא לפי 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק ממה שהבנתי מעורכי דין וממנהלת שעבדה שם בעבר האם זה נכון כלומר שאם אני זכאי ל100 אחוז נכות חודשית למשך כל החיים אז אקבל כל חודש בנכות מעבודה באיזור ה6000 שקל ?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גובה הקצבה
אדיר ברונשטיין12/05/2010חישוב גובה הקיצבה מתבצע עפ"י הנוסחה הבאה: גובה השכר ברוטו במועד התאונה X 75% X אחוז הנכות שנפסק לזכותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הגיוני מה שאתה אומר
יאיר12/05/2010בגלל שיש לי חבר שקיבל 10 אחוז וקיבל 26 אלף שקל שזה יוצא כמו הנוסחא שאני אומר מעבר לזה שהמנהלת של ביטוח לאומי אמרה ככה ועוד מספר עורכי דין שזה נגזרת של 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק ולא שכר העבודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה היה כמו שאתה אומר
יאיר12/05/2010אז תחשוב נניח מגיע לי 100 אחוז נכות על 10 חודשים אז עם המשכורת שלי כפול 75 אחוז מהשכר כפול 100 אחוז נכות הקצבה היתה 2400*10=240000 עכשיו הוא קיבל קיצבה חד פעמית גם על 10 חודשים מיום סיום ימי המחלה של 26000 שקל אז נראה לך הגיוני שקצבה של 10 אחוז תעלה על קיצבה של 100 אחוז?אפילו שזה חד פעמי וזה חודשי לכן החישוב של המנהלת של ביטוחח לאומי נכון שזה מנגזרת של 80 אחוז מהשכר הממוצע במשק כלומר על 100 אחוז מגיע לי 6000 שקל לחודש לפחות מהמל'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב קצבה
אדיר ברונשטיין13/05/2010מנסיוני כך החישוב מתבצע. תתנהל מול המל"ל ותגלה שזה אופן החישוב. אין להשוות מקרה אחד לאחר שכן זה תלוי בגובה השכר ואחוז הנכות שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?