רופא תעסוקתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא תעסוקתי
    יאיר
    20/05/2010

שלום! רציתי לדעת הוכרתי בתאונת עבודה וכרגע אני מקבל כסף על 3 חודשי המחלה במידה ולאחר שלושת החודשים הנכות שנגרמה לי כתוצאה מהתאונה תוביל לכך שעדיין לא אוכל לחזור לעבוד ואלך לרופא תעסוקתי שייתן לי תעודות של אי כושר לעבודה לזמן מסויים האם אני זכאי לכסף מביטוח לאומי מעבר ל3 חודשים ע'י מכתב מרופא תעסוקה או שלא?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא תעסוקתי

הוספת תגובה

• תאונת עבודה

אדיר ברונשטיין
    23/05/2010

במקרה של תאונת עבודה ניתן לתבוע - בנוסף לימי מחלה (עד 90 יום) - אחוזי נכות זמניים ולצמיתה. עלייך לפנות לרופא תעסקותי או לרופא מומחה לפי סוג התאונה (אורטופד, עור, ריאות וכו') ע"מ לכמת אחוזי הנכות הזמניים ולצמיתה. עם האבחנה שלו את ניגש לביטוח לאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה

עו"ד זיוה אופק
    24/05/2010

אם התאונה הינה גם תאונה בגינה אתה זכאי לפיצוי גם מגוף אחר כגון תאונת דרכים כדאי להתייעץ עם עו"ד לפני הגשת תביעת הנכות למוסד לביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו