ערעור על החלטת ועדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערעור על החלטת ועדה
    מיכל
    17/06/2010

שלום, אני חולה בטרשת נפוצה ונקבעו לי 60% נכות כללית ו-40% נכות רפואית. ערערתי על החלטת הוועדה מכיוון שאין לי אפשרות לעבוד במצבי, ולאחר בדיקה של ועדה נוספת הועלו אחוזי הנכות הרפואית ל-60%. ברצוני לדעת כיצד העלאת אחוזים אלו משפיעים על ההחלטה על אובדן כושר העבודה לשם קבלת קצבה מלאה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערעור על החלטת ועדה

הוספת תגובה

• אחוזי נכות ומשמעותן

אדיר ברונשטיין
    21/06/2010

במידה וקיבלת עד 60% אינך זכאית לקצבת נכות כללית. במידה וקיבלת בין 60% ל75% רשאית למחצית הקצבה. בין 75% - 90% זכאית לקצבה מלאה. מעל 90% זכאית לפטור ממס הכנסה והקלות נוספות ברכישת נכסים וכד'. ממליץ לעיין בפרוטוקול הועדה ולבדוק כמה אחוזים תפקודית נפסקו בגין הנתון החדש. מדגיש שוב, עלייך לקבל יותר מ 75% לשם קבלת קצבה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

איציק מנאמן
    22/06/2010

מעל 90% נכות רפואית הנך זכאי לפטור עד 400000ש"ח הכנסה מכבודה לשנה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו