תשלומים על טיפולים לאחר שחרור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלומים על טיפולים לאחר שחרור
    מיכאל
    06/07/2010

הגעתי לצבא עם פרופיל נמוך על כאבים בקרסול,ובמהלך השירות אבחנו אצלי OCD אך לא ממש נקטו באמצעים כל שהם בכדי לטפל בבעיה.
    אחרי שנתיים של סבל מתמשך ומתגבר,ופגישות חוזרות אצל מומחי אורטופדיה בחר"פ הגעתי למומחה כף-רגל בבית חולים השרון שראה במצב כקשה והחליט לנתח.
    הניתוח כמובן היה ארתרוסקופיה ולפי מה שהוא אמר הסחוס שלי היה מרוסק עם רסיסים שהוצאו וגם קדיחה באזור בשביל חידוש הסחוס(לפחות ככה ניראה לי)

אני מגיש תביעה למשרד הביטחון עקב החמרה בכדי לקבל החזרים על הטיפולים שכנראה ימשכו לאחר השיחרור,האם הם יאשרו לי אחוזי נכות בעתיד?(האם זה יהיה תלוי במצב?)או \הם יתנערו מכל אחריות מכיוון שהגעתי לצבא עם מצב מסוים בקרסול למרות שאובחן בצבא OCD וכמובן החמרה עד כדי ניתוח?
    תודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החמרת נכות בשירות צבאי

עו"ד זיוה אופק
    08/07/2010

אם הוועדה הרפואית תשתכנע שחלה החמרה במצבך בעת ועקב השירות הצבאי הרי שלפחות חלק מנכותך יוכר ע"י משרד הבטחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו