אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות
    ורדית
    28/07/2010

אני עובדת מעל 30 שנה במקום עבודה ב 12 השנים האחרונות עקב מחלה כרונית בה אני לוקה נקבע לי על ידי קרן מבטחים הותיקה שיעור של 33% ושעות עבודתי הצטמצמו ל 6 שעות.כיום חלה החמרה במצבי ואינני יודעת למי עלי לפנות האם לרופא תעסוקתי או לועדה של מבטחים לטעון החמרה??אני כבר עייפה גם נפשית וגם פיסית ומבינה שאין ביכולתי להמשיך ולתפקד על כן אני שואפת להגיע לפנסיית נכות ולא להגיע למצב שיפטרו אותי ממקום העבודה אחרי כל כך הרבה שנים .מה עלי לעשות כדי לא ליפול בין הכסאות אנא עזרתכם או הכוונה אין לבצע את הדברים בסדר הנכון ומי יכול לכוון אותי לפעול בדרך הנכונה כדי להשיג את המטרה. אודה לתגובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי נכות

הוספת תגובה

• אמדן אחוזי נכות

אדיר ברונשטיין
    28/07/2010

ממליץ לפנות לרופא תעסוקתי לשם אמדן מצבך הרפאוי ולבדוק האם באמת חלה החמרה ומה שיעורה. לאחר שתביני את מצבך תדעי תוכלי לפנות לקרן מבטחים. במקרים מסויימים ניתן לפנות במקביל לביטוח לאומי/מס-הכנסה לשם הכרה נוספת בנכותך. ממליץ לפנות תחילה לייעוץ אצל רופא מומחה - רצוי תעסוקתי - לשם הבנה של התמונה כולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו