תשלום רטרואקטיבי ותקנה 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום רטרואקטיבי ותקנה 15
    ניצה
    11/08/2010

אני סובלת ממחלת cts בידיים עקב מחלת מקצוע בוועדה הרפואית של ביטוח לאומי נתנו לי 28 אחוז נכות יציבה ביד ימין עברתי ניתוח של התעלה הקרפלית בשנת 1993 ובוועדה הכירו בזה וקבעו לי 10אחוז נכות ביד ימין מתאריך 1 לינואר 1993 השאלה שלי היא האם מגיע לי תשלום רטרואקטיבי מתאריך זה ושאלה נוספת הם קבעו שמגיע לי תקנה 15 האם זה אומר שאסור יהיה לי לעסוק במקצוע שעסקתי בו במשך כל השנים או שאני יכולה להמשיך לעסוק באותו המקצוע ולהנות מתקנה 15 ברצוני לציין שההכנסות שלי ירדו בצורה דרסטית בחצי שנה האחרונה אני עובדת כעצמאית תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשלום רטרואקטיבי ותקנה 15

הוספת תגובה

• תשלום רטרואקטיבי ותקנה 15

אדיר ברונשטיין
    12/08/2010

לגבי התשלום אחורה, הנושא יקבע ע"י פקיד/ת התביעות לאחר המלצת הועדה. בדר"כ ישנה החלטה על תשלום חלקי אחורה. לגבי תקנה 15, מותר לך להמשיך לעסוק במקצוע. אחת המטרות של תקנה 15 היא לפצות מקרה של ירידה בהכנסות ולכן אישרו לך תקנה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו