שלה על אופוטרופוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלה על אופוטרופוס
    דרור
    15/08/2010

שלום, אני דרור, ואני מקבל קצבת נכות נפשית (2000 ומשהו שקל כל חודש). האופוטרופוס שלי הם הוריי והם מקבלים את הקבצה לחשבון הבנק שלהם . עד כאן הכל בסדר.

השאלה שלי היא , במידה וחלילה הוריי ימותו ועדיין אהיה זכאי לקצבה , והקצבה תעבור לאופוטרופוס אחר, האם האופוטרופוס החדש מחוייב לסדר לי קורת גג?(כמו שהוריי מחויבים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלה על אופוטרופוס

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

דרור
    15/08/2010

במידה ולא אמצא אופוטרופוס מבני משפחתי או מכריי האם המדינה רשאית למנות לי אופוטרופוס חיצוני? או שמא יכפו עלי ליהות אופוטרופוס של עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפוטרופוס

עו"ד זיוה אופק
    16/08/2010

1. האפוטרופוס יהיה חייב לפעול לפי החלטות בית המשפט ואם ההחלטה קובעת שהוא אחראי על מגוריך הוא יצטרך לעמוד בכך.

2. אין דבר כזה שאדם הוא אפוטרופוס על עצמו ובלית ברירה ממנה המדינה אפוטרופוס שמפוקח ע"י האפוטרופוס הכללי שבמשרד המשפטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אים זה יגיע לבית המישפט תבקש שם

יצחק תשובה
    19/08/2010

לדבר ולהסביר לשופטת שבדרך כלל פוסקות אים מתעורר חשש שמישהוא מנסה לעשות כאן קופה לקבוע הערכה של שרינקר מטעם בית המישפט שמע אני מכיר כל כך הרבה חברה עים פגימות נפשיות שהמיפחה וכן תיתלא לשמוע אחים שהי הכי קרובים אליך בילדות מתחילים להיסטלבט על כספך חגגה על חשבון יש עוד משו אים לא בכסף או בהטבות ממשיויות בקופ"ח ואו בארנונה כשהכל יהייה רגוע אתה כבר תברר באמצעות האפוטרופה שלך לילה טוב אני כבר אחרי כדור שינה לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו