תביעה לנפגעי עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תביעה לנפגעי עבודה
    ענת
    30/08/2010

לפני כ5 שנים נפגעתי בדרכי לעבודה בתאונת דרכים והוכרתי כנפגעת פגיעה בעבודה, לא הגשתי נכות מעבודה, אני סובלת עדין מכאבי צואר וכאבי גב מאז ואני רוצה להגיש תביעה לנכות מעבודה, מיד לאחר תאונת דרכים החלו לי נימולים ביד ימין והתלוננתי על כך לאחר בדיקת EMG נאמר שיש לי תעלה קרפלית וזה לא קשור לתאונה , ויש לי 4 בלטי דיסק בע"ש צווארי דבר שגם מאוד מקשה על פעולות ביד ימין.
    שאלתי האם ניתן לקשור את הפגיעה בכף יד ימין לתאונה והאם ידוע לכם שזה אפשרי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תביעה לנפגעי עבודה

הוספת תגובה

• קשר סיבתי

עו"ד זיוה אופק
    30/08/2010

את הקשר הסיבתי בין מצב רפואי לתאונה בפרט או לעבודה בכלל צריך להעריך רופא.

לא נתת פרטים על אופי עבודתך אולם גם אם לא מדובר על פגיעה שהיא תוצאה של התאונה צריך לבדוק האם מדובר על פגיעה כתוצאה מעבודה למשל לפי עיקרון המיקרוטראומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר סיבתי

ענת
    30/08/2010

בהמשך לפניתי ברצוני לחדד אני עובדת כפקידה וההפרעה ביד ימין מאוד מקשה על תפקודי,
    לא ברור לי למה התכוונת לגבי נושא של תראומה אשמח אם תוכלי לפרט יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקרוטראומה

עו"ד זיוה אופק
    05/09/2010

לפעמים ישנן פגיעות שהן תוצאה של העבודה, אולם לא בשל אירוע חד פעמי בעבודה מחד אבל גם אינן מוכרות כמחלות מקצוע מאידך. ניתן להביא חוו"ד רפואית כי מדובר על פגיעות שנוצרו כתוצאה ממיקרוטראומה. דהיינו כעין הרבה תאונות קטנות חוזרות ונשנות שכל אחת בנפרד לא יצרה נכות אולם ביחד הן גרמו לנכותך.

רופא שייתן חוו"ד או עו"ד, אם תחליטי לפנות אליהם, יוכלו לבדוק את ההתאמה של המקרה שלך לעיקרון הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו