מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וועדה לערריםלא מבין01/09/2010
שלום היתי לפני כשלושה חודשים בוועדה רפואית לעררים בהרכב פסיכאטרית נוירולוג ואורוטופד הוועדה לא יכלה לסכם את אחוזי הנכות שלי כיוון שנדרשו גם יועצים לוועדה הרפואית בתחום אוזניים ועינים קיבלתי אחוזים משניהם וקיבלתי על כל מכתב ושזה יעבור לוועדה הרפואית היועץ לוועדה הרפואית האחרון היה לפני שלושה שבועות יש לי שתי שאלות : 1. תוך כמה זמן מתקבלת תשובה של אחוזי הנכות המסוכמים לאחר החלטת היועץ לוועדה האחרון או שאין לכך זמן קבוע?2. האם תשב בוועדההמסכמת הזאת שללא נוכחותי הוועדה שישבה איתי (לפני כשלושה חודשים) עם אותו הרכב רופאים או שזה יכול להיות גם רופאים אחרים?אני הבנתי שזה הרופאים שהיו איתי כיוון שאולי יש להם דברים אחרונים להוסיף האם כך הדבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת
לא מבין01/09/2010אני מדבר על נכות מעבודה שזה שונה מנכות כללית האם שמפעילים תקנה 15 והנכות היא לצמיתות האם האחוזים נשארים איתי כל הזמן כולל התקנה 15 או שהתקנה 15 יכולה להשתנות בעת שיקומי המקצועי?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבודת הוועדה ותקנה 15
עו"ד זיוה אופק05/09/2010אין מועד קבוע לסיכום התיק וזה נעשה בד"כ תוך כמה שבועות ובמקרים מסויימים תוך כמה חודשים. בד"כ חתום על כך לפחות הרופא שהיה יו"ר הוועדה הראשונה.
לגבי תקנה 15, הרי שכמו יתר מרכיבי הנכות, בעת שיש שינוי במצב הרפואי ו/או התעסוקתי הרי שאתה, כמו גם המוסד לביטוח לאומי, רשאים לפנות לוועדה רפואית לבדיקה מחודשת של הנכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לא מבין05/09/2010אבל אני מדבר איתך למשל פסקו לי 40 אחוז נכות מעבודה +20 אחוז תקנה 15 וה40 אחוז הם לצמיתה האם לאחר השיקום יישארו לי 60 אחוזים בנכות מעבודה אני מדגיש או שתקנה 15 לא הולכת עד הסוף כמו נכות יציבה מעבודה זאת השאלה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוזי נכות מעבודה
אדיר ברונשטיין15/09/2010במקרה בו נקבעו לך אחוזי נכות מעבודה לצמיתות הכוללים תקנה 15, לא יהיה שינוי בפסיקה ובאמדן האחוזים שנפסקו וזאת לאחר 30 ימים לאחר מכתב השתובה שנשלח אלייך מהמל"ל. במסגרת תקופה זו לשני הצדדים מותר לערער על ההחלטה. לאחר מכן הנכות שנקבעה נשארת לכל החיים - רק במידה ומדובר בפגיעה בעבודה כפי שאתה מתאר, ולא במקרה של תביעה לנכות כללית- שם המקרה שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה שאלה אבל עוסקת בנכות כללית
אדוה16/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאדווה
מעוניין לדעת20/09/2010בנכות כללית את כל שנה מגיעה לבדיקה זאת אומרת שהנכות תמיד יכולה להשתנות אחרי שאת עובדת מעל שכר מינמום או שכר מסוים מורידים לך מהקצבה בשונה מנכות מעבודה שאתה יכול לעשות מה שבאלך ותמיד הקצבה נשארת וגם הקצבה יותר גבוהה..לפי השכר הממוצע במשק לאנשים מסויימים ולאחרים מעל 21 לפי שכר העבודה שלהם ולפי האחוזים שנקבעו מתוך שכר העבודה בעקרון בנכות כללית תמיד יש סיכון לאחוזי הנכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?