נכות כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות כללית
    קרולין נבון
    09/10/2010

אני הגשתי תביעה למס הכנסה לנכות . לאחר שהייתי בוועדה בביטוח לאומי קיבלתי אישור של 100 % נכות לצמיתות וכתוצאה מכך אני לא משלמת מס הכנסה. אני עדיין עובדת (אני סובלת מאי ספיקת כליות כרונית + לחץ דם גבוה + עברתי ניתוח פריצת דיסק בגב). אני בת 38 שנה. עובדת 10 שנים במקום עבודתי. רציתי לדעת האם ישנה אפשרות ליציאה לפנסיה רפואית על פי הנכות שנקבעה לי ומה התנאים (מבוטחת במבטחים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות כללית

הוספת תגובה

• נכות כללית - תגובה

עו"ד זיוה אופק
    13/10/2010

ברבים מהסדרי הפנסיה ישנה אפשרות כזאת אולם על מנת לדעת בוודאות האם ישנה אפשרות כזו ומהם תנאי הפנסיה יש לבדוק את הפוליסה האישית שלך. מומלץ לבקש את פוליסת ביטוח הפנסיה כולל כל נספחיו מהחברה בה את מבוטחת ולפנות לעו"ד לייעוץ בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני נמצאת במקפת הישנה ואני מקבלת

אדוה
    10/12/2010

פנסיית נכות בהתאם לשנות עבודתי האים זה תקין או לא? לי ניראה כי זה לא תקין ,אבל הם המשלמים ולא אני.הם עושים מה בראש שלהם.אני מקבלת פנסייה מאוד צנועה,וקטנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו