למה לא מקבלת תשובה על שאלה ששאלתי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא מקבלת תשובה על שאלה ששאלתי ?
    אדוה
    10/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלתי משום מה אני לא מוצאת אותה כאן

אדוה
    10/10/2010

הייתה כדלקמן: מתי החברה שלי יכולה לבחור בין הנכות הצהלית לבין הנכות שביטל"א נותנת,כשהגבוה בין הסעיפים הוא 70% ואינו חופף את מישרד הביטחון יש לי שם הרבה סעיפים כשהגדול שבהם הוא 70% שימו לב שהשאלה נסבה על לוח זמנים ולא מה טוב יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה האים יש רופא בביטל"א שמקבל

אדוה
    10/10/2010

ומוציא הפניות לניתוחים ואו לכל צורך הקשור בתביעה לביטל"א?כמו במישרד הביטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי משום מה אני לא מוצאת אותה כאן - תגובה

עו"ד זיוה אופק
    13/10/2010

איני בטוחה שהבנתי את השאלה. בעקרון לא ניתן לקבל גימלה משני הגופים בגין אותן נכויות אולם ניתן לקבל מביטוח לאומי גימלה בשל נכויות שאינן מוכרות ע"י משרד הבטחון וכן אפשר להעביר, בפרק זמן מסויים, תביעה שהוכרה מביטוח לאומי למשרד הבטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו