גם תביעה וגם עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם תביעה וגם עבודה
    ROBI
    17/10/2010

אם נפגעתי בתאונת עבודה והיה לי שבר ביד יש לי עדיין כאבים חזקים כשאני מרימה דברים וכשאני מנגבת וסוחטת אני נעזרת המון ביד השניה אין לי בררה ואני חזרתי לעבודה כי המצב קשה בבית ואין מאיפה להתקיים החובות גדלים הבנק לוחץ חוץ מהמשכורת של הבעל שהיא משכורת מינימום אין לי מאין.. ולביטוח לאומי יש את הזמן האם אני יכולה גם לתבוע לנכות את ביטוח לאומי וגם לעבוד %50 עד 75% משרה במקום 100% שהייתה לפניי כי אני נעזרת עם היד השניה אין לי בררה. עד שב"ה היד תבריא לחלוטין האם עשיתי נכון שחזרתי לעבוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם תביעה וגם עבודה

הוספת תגובה

• גם תביעה וגם עבודה - תגובה

עו"ד זיוה אופק
    20/10/2010

ככל שמדובר בתאונת עבודה ניתן לתבוע נכות מעבודה גם אם את עובדת במאה אחוז מישרה ולקבל פיצוי בהתאם לאחוזי הנכות גם אם השתכרותך לא נפגעה. אם הפסקת את העבודה באופן חלקי או מלא רשאית הוועדה הרפואית להכיר לך בתוספת לאחוזי הנכות בשל כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם תביעה וגם עבודה

ROBI
    21/10/2010

אך אני טובעת את העבודה אם חזרתי לעבוד ועל סמך מה אני טובעת אפשר לפרט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם תביעה וגם עבודה - תגובה

אדיר ברונשטיין
    28/10/2010

הכל תלוי במידת הנכות שנותרה לך בעקבות התאונה. במידה והנזק שנגרם הוכר ע"י המוסד לביטוח לאומי כתאונת עבודה, תוכלי לקבל עד 90 יום מחלה בשלב הראשון. לאחר מכן ניתן לתבוע נכות זמנית/לצמיתה במידה ונותר נכות/ הגבלה בתנועה. ממליץ לפנות לאורטופד הבקיא בתקנות הביטוח הלאומי ע"ה לאמוד האם נותרה נכות מהתאונה ומה היקפה בטרם תגישי תביעה למוסד לביטוח הלאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו