מישרה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישרה רפואית
    דליה
    23/10/2010

בעקבות בעייה רפואית רופא תעסוקתי קבע שעליי לעבוד כל יום לא יותר מ-7 שעות.כלומר במקום 39 שעות אני עובדת בפועל 33 שבועיות במישרה מלאה.העיניין הוא שאני מפסידה כסף משעות פיצול זה מתבטא ב-1500 שח כל חודש..האם ניתן לתבוע מגורם כלשהו את ההפסד הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישרה רפואית

הוספת תגובה

• מישרה רפואית - תגובה

אדיר ברונשטיין
    28/10/2010

דליה,

האם מדובר בתאונת עבודה או בנכות כללית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דליה
    28/10/2010

לא תאונה ולא נכות ,פשוט הרופא התעסוקתי המליץ על הפחתת שעות .אני לא עובדת את שעות הפיצול ומרוויחה פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

אדיר ברונשטיין
    28/10/2010

בגיזרה מול הביטוח הלאומי תוכלי לקבל רק במידה ועברת 60% נכות משוקללת. רופא תעסוקתי הבקיא בתקנות הביטוח הלאומי יוכל לייעץ לך לגבי שיעור הנכות המשוער. במקרה שלך הייתי ממליץ לבדוק את הגזרה של חברת הביטוח במידה ויש לך ביטוח פרטי, אולי שם תוכלי לקבל פיצוי כלשהוא(תלוי בפוליסה שלך).
    בכל מקרה ממליץ לך ראשית לפנות לרופא תעסוקתי לשם אמדן היקף הנכות שתדעי מה מה מצבך. משם תדעי כיצד עלייך לנהוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו