שיתוק ביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק ביד
    חיים
    27/11/2010

שלום רב,

שמי חיים ואני בן 30, יש לי שיתוק ביד שמאל מלידה. אותו שיתוק אינו מאפשר לי להרים את יד שמאל מעבר ל30 מעלות, יחד עם זאת אני עובד בתחום שוק ההון וגם בעל עסק עצמאי כלשהו.
    שאלתי היא האם בעקבות המגבלה שיש בידי אני יכול לקבל איזושהיא הקלה במס או בביטוח לאומי, רוצה לציין כי מעולם לא הייתי בוועדה רפואית שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוק ביד

הוספת תגובה

• שיתוק ביד - תגובה

אדיר ברונשטיין
    28/11/2010

חיים שבוע טוב,
    על מנת לקבל פטור ממס הכנסה אתה צריך לעבור שיעור של 89.1% נכות תפקודית. מכיוון שזה אינו המצב, והנך עובד ומקבל שכר העולה על 2,200 ש"ח בחודש, ככל הנראה אינך זכאי להטבה כלשהי מרשויות המס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לקבלת הקלה?

חיים
    28/11/2010

האם גם לקבלת הקלה בתשלום מס ולא פטור מלא
    צריך 89% נכות תפקודית....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לקבלת הקלה? - תגובה

אדיר ברונשטיין
    29/11/2010

לא קיים מושג שנקרה הקלה במס. או שאתה מקבל פטור מלא או שאינך זכאי לפטור. יש גם את המסלול של נכות כללית, אך הוא מתאים למי שמשתכר פחות מ 2,200 ש"ח לחודש, כך שעל פניו לא נראה שאף אחד מהמסלולים מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו