ניתוח ע"ש פולקרסון בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח ע"ש פולקרסון בברך
    דורין
    15/12/2010

שלום לפני שנה וקצת נפגעתי בברך ונקבע שעליי לעבור ניתוח בברך ע"ש פולקרסון שזה כלל חיתוך של העצם וקיבוע הרצועות ע"י ברגים לעצם תוך כדי אובחנתי כסובלת מאנקילוזיס ספנדוליטיס בנוסף אני סובלת מאנדומטריוזיס ואסטמה בועדות הרפואיות הם קיבלו את כל האישורים לכל המחלות .בנוסף לאחר 6 חודשים מהניתוח הרגל שלי עדיין לא מתכופפת ונקבע לי ניתוח אורטוסקופיה על מנת לגרום לברך להתכופף .בבדיקה שערכתי בביטוח הלאומי התברר לי שקבעו לי 56 אחוזי נכות על פרקים . מה זה אומר ?אני אמורה לקבל רטרואקטיבי מיום הנפילה פיצוי?ולמה רק על פרקים שהם בדקו גם מחלות אחרות אודה לך מאוד לתשובה בהקדם יש לי וועדה לשיקום ב 21 לדצמבר רשמית עדיין לא הודיעו לי על אחוזי הנכות גיליתי את זה לבד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח ע"ש פולקרסון בברך

הוספת תגובה

• ניתוח ע"ש פולקרסון בברך - תגובה

אדיר ברונשטיין
    16/12/2010

ראשית אני מבין שפנית למסלול של נכות כללית. ע"מ לתת לך את העצה הטובה ביותר אני צריך לראות את פרוטוקול הועדה הרפואית שהיתה לך. במידה וקיבלת 56 אחוז, המשמעות היא שחסרה לך עוד 4 אחוז ע"מ לקבל קצבת נכות כללית. במידה וישנם סעיפים שלא נכנסו בחישוב בגין מחלות נוספות, עלייך להגיש עירעור במידה ולא עברו 30 יום מהמכתב שקיבלת מביטוח לאומי. במידה וכבר עבר הזמן מאז שקיבלת את התשובה מב"ל, עלייך להגיש החמרה במצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למכתבי

דורין
    19/12/2010

עדיין לא קיבלתי את המכתב מביטוח לאומי ביום שלישי יש לי איזשהיא ועדה לבדיקת השתכרות אם אני יכולה לעבוד השאלה שלי קודם כל אם אני אמורה לקבל מענק על השנה וקצת שישבתי בבית ללא יכולת לעבוד בגלל הפציעה ברגל אני יציין שוב שאני סובלת מאנקילוזיס ספנדוליטיס באזור האגן ואנדומטריוזיס ואני אמורה לעבור ב 9 לחודש ניתוח חוזר כי הניתוח לא הצליח בפעם הראשונה .האם מחלות אלו מוכרות ע"י הביטוח הלאומי כמחלות שמפריעות לתפקוד היומי כי בהתמודדות היומיומית הם פוגעות ברמה קשה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למכתבי - תגובה

אדיר ברונשטיין
    19/12/2010

לכשתעמדי בפני ועדה רפואית , תצייני עובדות אלו הנוגעות להעדרותך מעבודה ואי היכולת להשתכר מאז. הועדה אמורה לקבוע מועד פגיעה ולשלם מאותו המועד.
    לגבי שאר המחלות, ממליץ לך שוב לפנות לרופא המטפל ו/או רופא מומחה הבקיא בתקנות הביטוח הלאומי ע"מ לאמוד היקף הנכויות. אני בכל מקרה הייתי מצטייד בחוות דעת המסכמת מצבך הרפואי הכוללת מחלות אלו ו/או מחלות נילוות שהן פועל יוצא של מחלות אלו ע"מ לתבוע את אחוז הנכות המירבי - כפי שמגיע לך עפ"י מצבך הרפואי והתפקודי העכשוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו