מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו זה מאוד חשוביגאל14/01/2011
שלום לכולם
מעל 10 שנים אני סובל כאבים כרוניים שאין ביכולתי לטהר אם קליקים בכול מני פרקים וגולות שנוצרות מכך ועיבוטים .הכאב נודד בגוף רופאים לא האמינו לי (נאמר הכול בראש אין כלום) הגעתי למצבים שהפיזיותרפיסט רושם מכתבים לאורטופד שהנ"ל מוכר שנים במכון עקב בעיות גב שיבצע בדיקות של מחלות ראומטיות הופניתי לראומטולוגים ששללו בעיה בתחומם הופניתי לפסיכיאטרים וגם הם לא עזרו בינתיים הכאבים רק הלכו וגדלו אחר כך הובחנתי על ידי פרופסור המנהל מחלקה ראומטולוגית כסובל מי פיברומיאלגיה ובנוסף עקמת סקוליאוזיס ובלתי דיסק אם לחץ על השק הדוראלי .כאשר כבר מאוחר ולא ניתן לעשות כלום לאומת ההתחלה נתנו לי כול מיני תרופות סימבלטה ליריקה גאבפניטין איקסל נוקטורנו אסיול טרמדקס זריקות ועוד . ממש סופר פארם בבית כיום המצב הולך ומחמיר ושום דבר לא עוזר חשבתי כבר על התאבדות כמה פעמים כי אני רק בן 25 וכולי מיוסר ומוגבל בחיי החברה לא יכול לעבוד ולהתפרנס גם לא מה . אשקרה מרגיש נכה ועסוק כול היום בכאב .הכאב בילתי ניסבל כיום אני חיי על מורפיום(בוטרנס) וגם הוא לא ממש מקל על הכאב מקל 50 % שלפי הדעתי הגוף כבר התרגל לבוטרנס רופא המליץ לי על קנאביס רפואי ואני מחכה לאישור כמה אחוזי נכות ניתן לקבל אם כול זה?
הודה מאוד לכול מי שיכול לתת מידע רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו זה מאוד חשוב - תגובה
אדיר ברונשטיין16/01/2011מכיוון שאינני רופא, ממליץ לך לפנות לרופא מומחה (אורטופד/ראומטולוג וכד') הבקיא בתקנות הביטוח הלאומי ע"מ לאמוד אחוזי הנכות. במקומך הייתי פונה במקביל גם לפסיכיאטר הבקיא בתקנות המוסד לביטוח לאומי ע"מ שיאמוד נכותך הנפשי בעקבות הפגיעות הפיזיות. במידה וכל הפגיעות הנ"ל עולות על שיעור משוקלל של 60% נכות ממליץ הגשת תביעה למוסד לביטוח לאומי לקצבת נכות כללית. ממליץ לך להתצטייד בחוות דעת רפואית של אחד מהרופאים המומחים בטרם פנייתך למוסד לביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?