נכות נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות נפשית
    נעמי
    23/01/2011

שלום
    אני בת 32 נשואה מעל 5 שנים ללא ילדים מטופלת בפוריות.... כל חיי סבלתי התעללויות נפשיות וכו, איני רוצה להרחיב אני תמיד בעצבות כרונית איני יכולה לעבוד בעבודה באופן נורמאלי איני מתפקדת בבית כמו שצריך וגם לא ביחסים עם בעלי, סובל במשך שנים רבות מסיוטיי לילה נוראיים וקשים ביותר שינה לקויה וחרדות פחדים אבי נפטר אחי הקטן נפטר לא מזמן מלוקמיה ואני ממש לא שמחה.
    וכרגע עדיין אין לנו ילדים אז ממש נשברתי והחלטתי להגיש תביעה לביטוח לאומי שיהיה לי לפחות במה לחיות וגם זקוקה קודם לעזרה נפשית אז קבלתי כדורים והפניה לפסיכיאטר
    השאלה האם על מקרה כמו שלי יתנו לי אחוזיי נכות? חוץ מזה אני סובלת מהפרעות אילה בעקבות דיאטה חריפה ויש לי בולמוס האם צריך להגיד זאת לרופא? וסובלת מכאבי עצמות וכאבי ראש כרוניים....
    תודה על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות נפשית

הוספת תגובה

• נכות נפשית - תגובה

עו``ד אריק שלו
    24/01/2011

שלום נעמי, על פי תאור המצב שלך, נראה על פניו כי הנך עשויה להיות זכאית לגמלה. אולם תשובה יותר ספציפית ניתן יהיה לקבל רק לאחר עיון במסמכים הרפואיים, ולאחר קיום שיחת אינטק לגבי שאר הפרמטרים המחוייבים לצורך קבלת גמלה כגון: אובדן כושר עבודה ומבחן הכנסה.נשמח עמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו