אחרי ניתוח לב פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח לב פתוח
    רואן
    25/01/2011

שלום רב. אני בת 18 אמורה לעבור ניתוח לב פתוח בעוד שבוע לסגירת חור בלב .. רוצה לדעת מה מגיע לי בדרך כלל אחרי ניתוח כזה :- זכויות מיוחדות איך ולכמה זמן ??? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח לב פתוח

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח לב פתוח - תגובה

עו``ד אריק שלו
    25/01/2011

שלום רואן, ראשית אני מאחלת לך החלמה מהירה.
    בשל מצב רפואי שאינו מאפשר לך לתפקד למשך תקופה של יותר מ- 3 חודשים ואין מי שישלם לך דמי מחלה, הנך יכולה להגיש תביעה לגמלת נכות כללית. ובתנאי שיוכח כי אבד לך כושר התפקוד, הכנסתך אינה עולה על ההכנסה המותרת ,ונכותך הרפואית היא בשעור 40% לפחות מתוכם עבור ליקוי אחד 25% .
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל כך מבינה בדברים אלה !!

רואן
    25/01/2011

אבל כפי שאני יודעת 40% אומר שלא מגיע לי שום דבר יחס נמוך מאוד.. אולי תסביר לי יותר אין לי הרבה ידע בדברים אלה שמעתי שמגיע לי מישהי שתעזור לי או כסף מסוים באמת לא מבינה הרבה ... גם לא יודעת לכמה זמן זה יהיה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו