תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה
    גל
    10/02/2011

קיבלתי מביטוח לאומי רק 155 שקל על יום אחד בעצם , הם אומרים לי שבתקופה של ה90 יום לא מקבלים כסף (100 אחוז) ובתקופה של ה50 אחוז אין אי כושר ולכן לא מקבל כלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    12/02/2011

גל שלום,
    מצטער לא הבנתי מה אתה שואל. מה השאלה המשפטית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

גל
    17/02/2011

, כמו שציינתי קודם התשובה של הוועדה הרפואית היא שלא מגיע לי נכות כללית בפירוט רשום שקיבלתי למשך 90 יום נכות מלאה (100 אחוז) למשך 8 חודשים נכות חלקית (50 אחוז) ונכות קבוע של 20 אחוז.
    יש לי 2 שאילות
    1. כמה כסף אני אמור לקבל (קיבלתי 155 שקלים על יום אחד) שאלתי בביטוח לאומי הם אמרו לי לפני שקיבלתי את הסכום הנ"ל כי לא מגיע לי בכלל כסף כי ב90 יום הראשונים לא מקבלים כסף ורק משם מקבלים.. השאלה מה עם ה50 אחוז והאם הם טועים מבחינה משפטית כי עובדה שבסוף כן קיבלתי סכום קטן האומנם אבל עדיין.
    2. האם יש משהו נוסף (חוץ מכסף) שאני מקבל בזכות ה20 אחוז נכות הקבוע..?

שוב תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו