חור בעור התוף מחסור בעצם אחרי האוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בעור התוף מחסור בעצם אחרי האוזן
    לימור
    14/02/2011

שמי לימור, בת 32, בגיל 4 אבחנו אצלי 90% חור בעור התוף של אוזן ימין, עברתי ניתוח דחוף בו הוציאו לי את העצם מאחרי האוזן מכיוון שהיא נאכלה ממוגלה שהצטברה (הרופא שניתח אותי טען כי אם הייתי מגיע שבוע לאחר מכן המוגלה היתה עוברת למוח וגורמת לנזק מוחי!), סבלתי לאורך שנים מהפרשות באוזן (עברתי אחת לשבוע שאיבות במכונה לשאיבת המוגלה).
    בגיל 15 עברתי ניתוח נוסף בו השתילו לי עור אשר נלקח מצידו הימני של הראש (גילחו לי את השיער מעל האוזן וחתכו לי חתיכה מהבשר), כעת קיים 10% חור בעור התוף, אך עדיין קיימת ירידה משמעותית בשמיעה ולעיתים כאשר נכנסים לי מים לאוזן יש לי הפרשות מוגלתיות. כתוצאה מכך איני שוחה ו/או צוללת בבריכה ובים.
    רציתי לדעת האם מגיעים לי אחוזי נכות וכיצד ניתן, אם כן, לדרוש אותם, מה הפרוצידורה לקביעת אחוזי נכות, אם מגיעים?
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חור בעור התוף מחסור בעצם אחרי האוזן - תגובה

עו``ד אריק שלו
    14/02/2011

שלום לך לימור, במענה לשאלתך אציין כי הזכאות לגמלת נכות כללית נקבעת על פי מצב רפואי,(אחוזי נכות רפואית בשעור 40% לפחות או 50% לעקרת בית , )אובדן כושר עבודה ו, ומבחן הכנסות.(אם השכר אינו עולה על 60% מהשכר הממוצע).
    לפי הנתונים שמסרת אנו מבינים כי הבעיה שלך היא רק באוזן ולא נראה כי תגיעי לאחוזי הנכות הנדרשים.
    אנו מאחלים לך בריאות ונשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו