מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלות כרוניותיעקב רואש17/02/2011
אדיר בורנשטיין בוקר טוב
ב04.01.11 המלצתה בתשובתך לנסות לעבור את רף ה89.1% נכות תיפקודית בוועדה להחמרת מצב מתאריך 08.02.11 ניקבע לי אי כושר זמני של100%
וכן 95% נכות רפואית גם זמנית {אלי לציין מצב קודם 75%אי כושר 76% רפואי }
כמו כן הומלץ עי הרופא ליזום תביעה לש"רם . ולניידות
אבקשך לפרט לי עד כמה שניתן מה מגיע לי לאור החמרת המצב הנ"ל
בתודה מראש
יעקב .ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות כרוניות - תגובה
עו``ד אריק שלו17/02/2011שלום יעקב, דרגת נכות רפואית בשיעור95% מזכה בפטור ממס הכנסה .אם מדובר בנכות זמנית , הפטור ינתן רק במידה ותקופת הנכות עןלה על 184 יום .
מכיון שאיננו יודעים מהם הליקויים הרפואיים בעדם ניתנו אחוזי הנכות, לא נוכל לספק תשובה לעניין הניידות. בכל מקרה , על פי הנתונים שמסרת ניתן לקבל קצבת נכות מלאה לתקופה בנקבעה הנכות ואובדן כושר התפקוד.
כמו כן ניתן להגיש בקשה לשירותים מיוחדים.
נשמח לעמוד לשרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות כרוניות
יעקב רואש17/02/2011לתקופת עי כושר עבודה לשנה וחצי
אחוזי הנכות הרפואית הם עבור המחלות הנל
א.80% עבור דלקת פרקים קשה {אם שבר בירך אולי ניתוח }
ב. 60% מחלת ריאות
ג. 25% מחלות לב
ד.10% דום נשימה בישנה
ה.5% שבר בחוליה {בצבא לפני כ30 שנה }
סהכ נכות רפואית 95%
עלי לציין שוב כי לפני החמרת המצב הנכות הרפואית שלי היה
75% אי כושר
76% נכות רפואית { ההחמרה דלקת הפרקים ושבר בירך}
מקווה כי לאחר פירוט הנכות תוכלו להסביר לי את זכויותי
בתודה מראש
יעקב רואש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות כרוניות - תגובה
עו``ד אריק שלו21/02/2011שלום מר רואש, ראה תשובתנו מיום 11.2.2011 .
נשמח לעמוד לשרותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער על ההטרדה
יעקב ר21/02/2011עוו"ד אריק שלו שלום
בתשובתך היום אמרתה לי להיתיחס ל11.2 אולם אין לי בתאריך הנ"ל תיכתובת כל שהיא ממני וממך אולי כוונתך 17.2 .אולם בתאריך הנ"ל לא מסרתי בשאלתי לעיניין ניידות את פרטי הנכות והם מצוינים בתוספת תגובה מ17.2 כי לא יכולתה להיתיחס ללא ידיעת פרטי הנכות . עלי לציין כי אני מקבל קצבת נכות מלאה כולל 3 תלויים ותוספות .
כמו כן שאלתי היא מבדיקת שאלות של נכים בפורומים שונים לעניני ניידות מסתבר כי איין נותנים ניידות על מחלות מפרקים אולם מחלה זו ריתקה אותי לכסא גלגלים וקביים {עקב בעיה אורטופדית שבר בראש הפמור ותמט בצוואר הירך }אולי אצטרך ניתוח במפרק הירך
שוב אבקש סליחתך על ההטרדה
ותודה מראש
יעקב ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יעקב רואש19/02/2011לעוו"ד שלום
כאשר היגשתי החמרת מצב הוזמנתי לרופא רמטולוג אשר בדק אותי בנושא רימוטלוגי בלבד אולם בבקשה צינתי חלה החמרת מצב קרדיולוגית לצירפתי מסמכים המעידים על כך לא זומנתי לנושא קרדיולוגי ונוספוי לי כי שצינתי 85% רפואי זמני {סהכ משוקלל 95% רפואי }האם עלי לבקש היתיחסות לנושא הקרדילוגי
בתודה יעקב ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
עו``ד אריק שלו21/02/2011שלום יעקב, אם לדעתך הועדה לא התייחסה לכל הליקויים הרפואיים שבגינם פנית לועדה, יש לך זכות מלאה לערער על החלטת הועדה.
נשמח לעמוד לשרותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?