מחלות כרוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלות כרוניות
    יעקב רואש
    17/02/2011

אדיר בורנשטיין בוקר טוב
    ב04.01.11 המלצתה בתשובתך לנסות לעבור את רף ה89.1% נכות תיפקודית בוועדה להחמרת מצב מתאריך 08.02.11 ניקבע לי אי כושר זמני של100%
    וכן 95% נכות רפואית גם זמנית {אלי לציין מצב קודם 75%אי כושר 76% רפואי }
    כמו כן הומלץ עי הרופא ליזום תביעה לש"רם . ולניידות
    אבקשך לפרט לי עד כמה שניתן מה מגיע לי לאור החמרת המצב הנ"ל
    בתודה מראש
    יעקב .ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות כרוניות

הוספת תגובה

• מחלות כרוניות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    17/02/2011

שלום יעקב, דרגת נכות רפואית בשיעור95% מזכה בפטור ממס הכנסה .אם מדובר בנכות זמנית , הפטור ינתן רק במידה ותקופת הנכות עןלה על 184 יום .
    מכיון שאיננו יודעים מהם הליקויים הרפואיים בעדם ניתנו אחוזי הנכות, לא נוכל לספק תשובה לעניין הניידות. בכל מקרה , על פי הנתונים שמסרת ניתן לקבל קצבת נכות מלאה לתקופה בנקבעה הנכות ואובדן כושר התפקוד.
    כמו כן ניתן להגיש בקשה לשירותים מיוחדים.
    נשמח לעמוד לשרותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות כרוניות

יעקב רואש
    17/02/2011

לתקופת עי כושר עבודה לשנה וחצי
    אחוזי הנכות הרפואית הם עבור המחלות הנל
    א.80% עבור דלקת פרקים קשה {אם שבר בירך אולי ניתוח }
    ב. 60% מחלת ריאות
    ג. 25% מחלות לב
    ד.10% דום נשימה בישנה
    ה.5% שבר בחוליה {בצבא לפני כ30 שנה }
    סהכ נכות רפואית 95%
    עלי לציין שוב כי לפני החמרת המצב הנכות הרפואית שלי היה
    75% אי כושר
    76% נכות רפואית { ההחמרה דלקת הפרקים ושבר בירך}
    מקווה כי לאחר פירוט הנכות תוכלו להסביר לי את זכויותי
    בתודה מראש
    יעקב רואש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלות כרוניות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    21/02/2011

שלום מר רואש, ראה תשובתנו מיום 11.2.2011 .
    נשמח לעמוד לשרותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער על ההטרדה

יעקב ר
    21/02/2011

עוו"ד אריק שלו שלום
    בתשובתך היום אמרתה לי להיתיחס ל11.2 אולם אין לי בתאריך הנ"ל תיכתובת כל שהיא ממני וממך אולי כוונתך 17.2 .אולם בתאריך הנ"ל לא מסרתי בשאלתי לעיניין ניידות את פרטי הנכות והם מצוינים בתוספת תגובה מ17.2 כי לא יכולתה להיתיחס ללא ידיעת פרטי הנכות . עלי לציין כי אני מקבל קצבת נכות מלאה כולל 3 תלויים ותוספות .
    כמו כן שאלתי היא מבדיקת שאלות של נכים בפורומים שונים לעניני ניידות מסתבר כי איין נותנים ניידות על מחלות מפרקים אולם מחלה זו ריתקה אותי לכסא גלגלים וקביים {עקב בעיה אורטופדית שבר בראש הפמור ותמט בצוואר הירך }אולי אצטרך ניתוח במפרק הירך
    שוב אבקש סליחתך על ההטרדה
    ותודה מראש
    יעקב ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעקב רואש
    19/02/2011

לעוו"ד שלום
    כאשר היגשתי החמרת מצב הוזמנתי לרופא רמטולוג אשר בדק אותי בנושא רימוטלוגי בלבד אולם בבקשה צינתי חלה החמרת מצב קרדיולוגית לצירפתי מסמכים המעידים על כך לא זומנתי לנושא קרדיולוגי ונוספוי לי כי שצינתי 85% רפואי זמני {סהכ משוקלל 95% רפואי }האם עלי לבקש היתיחסות לנושא הקרדילוגי
    בתודה יעקב ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

עו``ד אריק שלו
    21/02/2011

שלום יעקב, אם לדעתך הועדה לא התייחסה לכל הליקויים הרפואיים שבגינם פנית לועדה, יש לך זכות מלאה לערער על החלטת הועדה.
    נשמח לעמוד לשרותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו