קיצבת נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצבת נכות
    מושיקו
    18/02/2011

שלום וברכה אני חולה פוליו ונקבעה לי נכות של 42 אחוז לצמיתות לפני כ*3 חודשים קרתה לי תאונת עבודה ונקבע לי 25 אחוז נכות עד לחודש אוגוסט 2011 שאלתי האם אפשר לאחד את 2 הנכויות או אני אמור לקבל רק מנכות אחת. שאלה-אני כבר לא עובד מחודש ספטמבר2010 ועד היום 3חודשים קיבלתי מביטוח לאומי מה קורה הלאה מי משלם את משכורתי המעביד לא משלם לי כלום? שאלה-כמה איך ואם משלם הביטוח לאומי עבור 25 אחוז שנקבעה לי בערך. תשובה ותודה מראש מושיקו 18-02-2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיצבת נכות

הוספת תגובה

• קיצבת נכות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    21/02/2011

שלום מושיקו, לשאלתך אשיב, לא ניתן לאחד את הנכויות בגין פגיעה בעבודה ובגין מחלת הפוליו, ואולם אם מדובר באיבר זוגי שבו נפגעת בשני המקרים , על הועדה הרפואית להתייחס לכך בתחום נפגעי עבודה .
    לעניין התשלום לאחר תקופת דמי הפגיעה, עליך להגיש תביעה לקביעת דרגת נכות ולאחר הופעה בפני ועדה רפואית שתקבע את דרגת הנכות תוכל לקבל תשלום מהביטוח הלאומי.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו