נכות זמנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכות זמנית
    רחל
    28/02/2011

שלום,
    ברצוני לברר כמה דברים:
    אני נמצאת כשנה לאחר לידה עם עוד 2 ילדים קטנים בבית,לאחר הלידה נכנסתי לדיכאון והנני נמצאת באפטיה מוחלטת לא מצליחה לתפקד,כל היום בוכה ואין לי לא חשק ולא כוח לכלום הופנתי לפסיכאטר מטעם קופת חולים הפסיכאטר נתן לי טיפול תרופתי ואמר שאני סובלת מדיכאון לידה..חצי שנה אני ללא הכנסה אני לא מצליחה לעשות כלום והכדורים לא עזרו לי כל כך.
    בגלל מצבי הפננסי הקשה פניתי לביטוח לאומי ע"צ לקבל נכות זמנית ,ביטוח לאומי החליט שמגיע לי רק 20% שזה אומרהשלא מגיע לי כלום.אני מיואשת ומתוסכלת ולא יודעת מה לעשות?!
    אמרו לי שאני יכולה להגיש ערעור:
    1. מה אני צריכה לכתוב במכתב?
    2. יש משהו שיכול לעזור לי בנוסף ע"מ שיאשרו לי נכות זמנית?
    אני נואשת ומבולבלת.

אשמח לכל עצה וכל דבר שיכול לעזור לי אני זקוקה לכסף הזה כי כרגע אנחנו ברושי חיים רק מהמשכורת של בעלי.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נכות זמנית

הוספת תגובה

• נכות זמנית - תגובה

עו``ד אריק שלו
    01/03/2011

שלום רחל , במענה לשאלתך אשיב, על החלטה של רופא מחוזי לעניין נכות כללית ניתן לערער תוך 30 יום מקבלת ההחלטה או דו"ו הועדה. כדי לחזק את טענת הערעור , רצוי להגיש לועדה חוות דעת מפורטת מפסיכיאטר או עו"ס שמטפלת בך. ייעוץ מקצועי יכול לסייע בעניין. נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו