איך בוחנים מצב שכזה קודם היעוץ עולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך בוחנים מצב שכזה קודם היעוץ עולה
    ליאור
    07/03/2011

במידה ולא עולה כסף תענו לי ובמידה וכן תגידו לי לפי זה אשקול ליעוצכם.?
    שלום רב לדודתי ז"ל התגלה גן של ttr מסוג העמולעיאיד שזה בעצם חלבון ששוקע בכבד ופוגע לאט לאט במערכת העצבים האוטונמית והגן נפוץ במקומות כמו יפן,פורטוגל , ארה"ב לאחרונה אמיי עשתה בדיקה גנטית והתברר שהיא נושאת את הגן הזה אמי בת 59 לאחרונה הפיעו אצלה תסימנים של כאבי ראש , יובש בעין אחת ועין שניה דמעות , צריבה בבטן בזמן שנחשפת לחומרי ניקוי מחמיר לה אף יותר הצריבה בבטן נקודית זה מופיע אצלה לא התפשטות של חום מכף רגל ועד הבטן , והכאבי פרקים מתחזקים בשעת מאמץ יותר בזמן מנוחה פחות ונוסף לכך היא מרגישה בערה בכפות רגלים וחוסר תחושה ב3 אצבעות וכך גם בכפות ידים ושם מופיע לה גם נפיחות של הוורדים ונוקשות בהם באצבעות וחוסר תיפקוד וזה מגיע לפרקים בהתקפים לסרוגין לא תמיד היא עשתה eng והוא היה תקין וגם בדיקה גופנית תקינה ברוך השם וחוץ מזה בדיקה ראומטולוגית שהיתה תקינה ברוך השם ולפעמים היא מרגישה תחושה של חוסר תזוזה ברגל האם אילו המאפיינים של העמולעיד כן או לא?? האם אתם מכירים את התרופה bolobib שמוכרת בחו"ל .? האם היעילות שלה הוכיחה את עצמה בעולם ובארץ ? בארץ המקרה הזה נדיר לעומת חו"ל , מה השפעות השליליות של התרופה ?? והאם יש תרופה אחרת מוכרת ? האם בארץ עובדים על פיתוח תרופה למחלה הזו ?? ומתי תצא לשוק עד שתאושר בסל הבריאות ? האם ניתקלתם במצב כזה ואם לא יש רופא שתוכלו להפנות אותי אליו ליעוץ חוץ פרופסור אחד שידוע לי משיבא שהינו אצלו וזה מה שהוא אמר לנו כול מה שכתבתי כאן שהבנתי שהוא יודע שעוסקים במחקרים אך לא לעומק מיברור של המשפחה של דודתי שהוא בודק נשאות של הגן וזה מה שהוא עשה והיא נשאית לדבריו של הגן איך ניתן להטיב שיש התקפים כאלה ? מהו פרק הזמן שנקבע במצב כזה לנכות?? ומהו הסכוי ?? ובכמה אחוזים?? ותוך כמה זמן מקבלים תשובה לזה ? ואיך מוחלט אם זה מופיע כהתקפים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך בוחנים מצב שכזה קודם היעוץ עולה - תגובה

עו``ד אריק שלו
    08/03/2011

שלום ליאור, לשאלתך אשיב. מי שנגרם לו נזק רפואי הפוגע בכושר עבודתו ובהכנסתו,ובמק'רה של עקרת בית - בכושר העבודה וניהול משק הבית , יכול לפנות לביטוח לאומי לשם קבלת גמלת נכות כללית. לצורך קביעת הזכאות, ועדה רפואית קובעת את הנכות הרפואית על בסיס מסמכים רפואיים המעידים על הליקויים הרפואיים.
    לא נוכל לנקוב באחוזי נכות המגיעים ללא עיון במסמכים רפואיים.
    שכר טרחה, כמקוב בכל משרד עורכי דין, נקבע לאחר שיחה ובדיקת החומר הרלוונטי.
    נשמח לעמוד לשרותך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו