אחוזי נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי נכות
    תאמר
    14/03/2011

שלום רב,אדוני. לפני הלימודים באוניבירסיטה היה מצב עיניים תקין, אבל לאחר שהסתיימתי מלימודים התדרדר מצב עיניים בשל השקעה בקריאה ולימוד ונעשה לי מיופיה גבוהה מינוס 7 בשתי עיניים. וגם אם אני לובש משקפיים אני חש עייפות מרובה? האם יש לקבל אחוזי נכות או לא? והדבר שמרגיז אותי כאשר סיימתי לימודים אני איבדתי מצב עיניים תקין וגם עדיין לא מצאתי עבודה? בכך אני חשתי אדם מקופח לגמרי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי נכות

הוספת תגובה

• אחוזי נכות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    15/03/2011

שלום לך תאמר, מאוד צר לי על הנזק שנגרם לך בעיניים . ואני מקווה שתמצא גם עבודה. לצערי לא תוכל לקבל אחוזי נכות המזכים בגמלה בגלל מצבך.
    נשמח לעמוד לשרותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחוזי נכות

תאמר
    15/03/2011

שלום רב אדוני, אני אמרתי לך שמשקפיים גורם לי כאבים בראש ועייפות. אני לא מצפה שיש חוק אומר לאדם יש לו כאבים בראש ועייפות בעיניים שיש ללכת לעבודה. נוסף על כך אני סובל מחוסר רב בדם ומנירלים וויטמין A ו B12 וגם מ minimal flow

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו