מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחוזי נכותאלישבע22/03/2011
אני בת 64 ועובדת במשרד ממשלתי.
הייתי רוצה לקבל הערכה לגבי אחוזי נכות.
מאחר ואני גרושה הפחיתו לי את קצבת הזקנה ואני מקבלת כ- 580 ש"ח.
אני סובלת ממחלת ראות COPD ועקב זה אושפזתי במשך שנתיים 4 פעמים בבית חולים. ולאחרונה נאמר לי שאצטרך לעבור השתלת ראות.
כן עברתי ניתוח ב- 2 העינים ניתוח קטרט.[
ולפני 20 שנה הורידו לי חצי מבלות התריס.
השאלה שלי - מאחר ואני מקבלת קצבת זקנה האם אוכל לקבל גם קצבת נכות. אף על פי שאני עובדת.
ידוע לי שביטוח לאומי לא משלמת 2 קצבאות.
לכן שאלתי כמה אחוזי נכות בערך אקבל והאם יש טעם לפנות לועדה רפואית.[
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחוזי נכות - תגובה
עו``ד אריק שלו23/03/2011שלום אלישבע, לשאלתך אשיב, מי שמקבל קצבת זקנה אינו יכול לקבל קצבת נכות כללית. לטענתך קצבת הזקנה הופחתה בשל היותך גרושה. לא ברור לי מאין שאבת נתון זה בכל מקרה נראה כי קצבת הזקנה המשולמת לך היא קצבה יחסית לאחר הפחתת ההכנסה מעבודה אותה את מקבלת. בכל מקרה אני מציעה לך לבחון את האפשרות של הגשת בקשה לועדה לעניין פטור ממס במידה והנך משלמת מס הכנסה.
נשמח לעמוד לשרותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
אלישבע23/03/2011הסכום שקבלתי עד לגירושין הוא סכום X בהתחשב בגובה משכורתי. ושהתגרשתי הופחת לי הסכום ונאמר לי בביטוח לאומי שזה בגלל הגירושין ואני בתור אשה גרושה כבר לא תלויה בבעלי - וזה מה שנאמר לי ולכן הסכום הופחת. הרי המשכורת שלי לא גדלה והיא אותה משכורת ומיד שנודע לביטוח לאומי על הגירושין הפחיתו את הסכום. אשמח לקבל תשובה אחרת ממך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?