סעיף מותאם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סעיף מותאם
    פלוני
    24/03/2011

שלום לכם, אני סובל מ-DVT שנוצר עקב ניתוח בברך.
    הוכרתי גם על הברך וגם על ה-DVT ע"י משהב"ט.
    לאחר בדיקות התברר כי אין לי נטייה לקרישיות יתר, והקרישים נוצרו ככל הנראה מהניתוח.

הועדה של משהב"ט קבעה לי 1% בלבד על הקריש (ע"פ הסעיף של כלי הדם הפריפריים וטרומבופלביטיס וכו').
    זה קצת מוזר כי הסעיף הנ"ל מתייחס לנזק לוורידים השטחיים בעוד אצלי מדובר בוורידים העמוקים.
    מה גם שבסעיף שנתנו לי הסעיף שלאחריו מקנה 20% נכות אך ברור שמצבי לא חמור עד כדי כך.
    העניין הוא שאין שום סעיף בין אחוז אחד ל-20 אחוז, ואחוז אחד לא ממש משקף את המגבלות מהם אני סובל.

בוועדה לא קובעים לי אחוזים יותר גבוהים (20%) כי אין סימנים חיצוניים (נפיחות, כיחלון וכו') אך אני סובל מכאבים שמגבילים אותי ביום יום (ישיבה ממושכת עמידה ממושכת וכדומה). ואני גם עם גרב אלסטית לכל החיים.
    (מה גם שאיך יהיו סימנים חיצוניים אם מדובר בוורידים עמוקים וכשאני חובת גרב אלסטית שאמורה למנוע נפיחות, דליות וכדומה..)

האם הוועדה צודקת? האם א"א לקבוע לי סעיף מותאם כמו שהעו"ד שייצג אותי ביקש?

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סעיף מותאם

הוספת תגובה

• תיקון קל של הסוף:

פלוני
    24/03/2011

*גורב/חובש גרב אלסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סעיף מותאם - תגובה

עו``ד אריק שלו
    28/03/2011

שלום לך, במקרה של העדר סעיף מתאים, למצבו הרפואי של הנבדק, הועדה רשאית לקבוע נכות חלקית על פי סעיף קיים או על פי סעיף מתאים. בכל מקרה של אי הסכמה לגבי החלטת הועדה הנך יכול לערער לועדה עליונה.
    נשמח לעמוד לשרותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו