עם יש קשר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם יש קשר
    שלום בן
    24/03/2011

שלום רב לפני 3 שנים נפגתי בתאונה והגשתי לבטוח לאומי תבוע לנחות כבלתי 100 אוחז 40 נפשי ו40 עש" צוורי ובזמן זה אני מיגש תבוע לביטוח של האטו והרופא של בית מישפט קבוע שאין לי כלום ואני שקרן יש לצין שכל רופא שאני הלוך רואה את הפגיעה שאלתי אליך העם יוכל להיות שאני יחזר את הכסף לביטוח לאומי עם בית המשפט יקבע שאין לי אחזי נחות העם אני יחול לחזור לבדקת רופא אורתפוד שוב של בית המישפט יש לצין שאני בטפול של מירפאת כאב וטפול נפשי קבע של פעם בשבוע ואדטרפיה 2 בשבוע לפי כל הצלמים יש לגיע בצוור של חליו 4567 בקעי דסיק בתודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עם יש קשר

הוספת תגובה

• עם יש קשר - תגובה

עו``ד אריק שלו
    28/03/2011

שלום לך , לשאלתך אשיב, קביעת בית המשפט לא מחייבת את המוסד לביטוח לאומי. יחד עם זאת אציין כי זכות המוסד לבדוק מחדש את הנכה ולקבוע אחוזי נכות מחדש במידה ויש ממצאים חדשים. בכל מקרה גם אם יורידו את אחוזי הנכות, ההפחתה תהיה מיום הועדה שתקבע את ההטבה במצב.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו