הגשת תביעה חוזרת לאחר 10 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגשת תביעה חוזרת לאחר 10 שנים
    ILA
    25/03/2011

לפני 10 שנים קיבלתי בהמשך לתביעתי 28% הכוללת את בעיות אורטופדיות,בעיות שינה, פיברומיאלגיה והזעה ביידים.
    אני שנים אם סבל חוזר ונשנה ובריאותי אינה משתפרת רק מחמירה עם השנים, הדבר מתבטא בעבודה ובכל תחום בחיי.
    הגשתי תביעה מחודשת והייתי ב 2 וועדות אני מרגישה ש"נרדמתי" בוועדות ולא היה לי מספיק זמן להתבטא. הייתי אצל ראומטולוג ונוורולוג בשל המגרנות.
    שבוע הבא יש לי שוב ועדה ואני מפחדת להרוס שוב את הדרך להעביר את מצבי.
    מה עליי לעשות בוועדה כדי להסביר שאני סובלת הרי נכותי לא נראית חיצונית.
    גם כתבתי מכתב לביטוח לאומי לאחר 3 ועדות שלדעתי לא נשאלתי על X דברים ולא נשאלתי על Z האם ביטוח לאומי יראה את תגובתי לוועדות כהתרסה או שייתחסו להערותי? מה עליי לעשות,אני מאוד חוששת אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגשת תביעה חוזרת לאחר 10 שנים - תגובה

עו``ד אריק שלו
    28/03/2011

שלום לך אילה, על פי האמור בפנייתך נראה כי הכנת התיק הרפואי לצורך הדיון בועדות אינו מושלם. במקרה של טענות רפואיות, חשוב להציג מסמכים רפואיים המגבים את הטענות בע"פ. נראה כי ייעוץ מקצועי יכול לעזור לך לגבש את טענותיך בדרך משכנעת .
    במידה ואינך מספיק מוכנה לועדה ואין לך את כל המסמכים , רצוי לבקש דחיית הועדה ולהתכונן היטב .
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו