משרד הביטחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משרד הביטחון
    מיטל
    28/03/2011

לפני שמונה שנים נפצעתי במרפק שמאל ועברתי שני ניתוחים,כיום אני עם טווח תנועה מלא והוכרתי ע"י משרד הביטחון עם 2.5 אחוזי נכות(בדיחה)למעשה מאז אותה פגיעה בה שברתי מרפק שמאל השחמה של אותו צד החלה לכאוב עם כאבים חזקים בחוליות הצוואר עד שכיום אני עם בקע דיסק ב L5-S1,ישנה סברה שהכל התחיל מאז אותה תאונה, שכן לא השתמשתי נכון בשרירים ואלו שהיו חזקים חדלו לאחר התאונה עקב מאמץ רב לשיקום האיזור ,האם ואיך אני פונה למשרד הביטחון להחמרת מצב וכיצד ניתן לבצע את התהליך באופן שבו סוף סוף יכירו לי בכאבים הנוראיים של שנים כתוצאה של אותה תאונה,תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משרד הביטחון

הוספת תגובה

• משרד הביטחון - תגובה

עו``ד אריק שלו
    29/03/2011

למיטל שלום, לשאלתך אשיב. במקרה של פגיעה באיבר אשר גרמה לנזק בחלקי גוף אחרים, עליך לקבל חוות דעת רפואית הקושרת את הנזקים הנוספים לפגיעה הראשונית.
    במידה ותהיה חוות דעת כזו, הך יכולה לפנות בבקשה לקצין תגמולים לבדיקה מחדש עקב החמרה. במקרה מעין זה רצוי לקבל ייעוץ מקצועי.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו