מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוף מנקודת מבטיאלינה18/04/2011
שלום לכולם ומה שלומכם?
יש לי נכות ברגל שמאל(קרסול ושוק) ולאורך השנים (אני כיום בת 35)מצאתי שכל מיני סידורים הכי קטנים, מאוד מאוד מקשים עלי, מללכת לסופר לקניות גדולות ועד לדברים כמו ללכת לבנק על כל דבר כמו להביא פנקס צ'קים, אני נמאת בבנק מזרחי טפחות, והם כמובן יודעים על הנכות,בגלל שנכנסת קיצבה ,והציעו לי משהו שהייתי חייבת לספר גם לכם: מסתבר שיש להם שירות שנקרא לייב,זה שירות שבו הבנק יכול להביא עד עליי את הפנקס צ'קים ואני יכולה לעשות כל מיני פעולות מהמחשב כלי להטריח את עצמי לצאת, וזה משהו שמאוד חשוב לי, לא שאני רוצה להסתגר כל הזמן בביתף אבל לפעמים הכאבים לא מאפשרים לי לצאת,בקיצור יש לי סניף בנק משל עצמי בתוך המחשב,זה ממש ריגש אותי ואמרתי שאני חייבת לשתף אתכם לפני החג כי פשוט כל היום אני אומרת לעצמי שאני חייבת לכתוב הודעה ואז צץ משהו ואני שוכחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוף מנקודת מבטי - תגובה
עו"ד אלון אמיר21/04/2011מלי שלום,
כיום כל הבנקים נותנים שרותים שאינם מצרכים לצאת מהבית, ניתן לבצע את רוב הפעולות באתרי הבנק או בטלפון למעשה שימוש באתרי האינטרנט מקטין עלויות לצרכן ובמיוחד לבנקים ועל כן הם מעודדים שימוש באתרים.
כך גם ניתן לעשות קניות באמצעות אתרים של רשתות המזון, להתנהל מול רוב רשויות המדינה באמצעות אתרי האינטרנט שלהם ולמעשה כיום ניתן לעשות הרבה מבלי לצאת מהבית.
חשוב לבדוק שכל אתר כזה הוא מוכר, מאובטח ולא לספק פרטים שאינם חיונים.
אלון אמיר, עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?