החמרת מצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החמרת מצב
    טל שוקי
    27/04/2011

אני בן 43 סובל מקרדיומיופטיה היפרטרופית פירפור פרוזדורים עם הפרעה דיאסטולית קשה ומושתל דפיברילטור נקבע לי לאחר ערר בועדה רפואית 40% נכות כללית ו60% אי כושר בגלל פירפור הפרוזדורים המהיר קיבלתי 3 פעמים בחודשיים האחרונים שוקים חשמלים מהדפיברילטור וזה גרם לי לפחדים להיות לבד ודיכאון הייתי אצל פסיכיטר והוא נמנע מתיפול תרופתי בגלל הדופק המהיר שיש לי בבית חולים הוחלט שאני העבור 1.5.11 אבלציה בלב שזה ניתוק הקשר החשמלי בין החדר לעליה בלה והוסבר לי שלאחר זה הלב יהיה תלוי בפעילותו רק בקוצב הדפיברילטור יש לציין שאני מפחד ולא יודע מה לעשות בנתיים הגשתי החמרת מצב ויש לי ועדה רפואית ב12.5.11 שאלתי היא אם העבור את האבלציה זה יכול לפגוע באחוזי הנכות שלי או להגדיל את אחוזי הנכות לדעתי גם בלי זה אחוזי הנכות שלי נמוכים מאוד לפי מצבי הבריאותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החמרת מצב

הוספת תגובה

• החמרת מצב - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    27/04/2011

טל שלום,
    אין דרך לדעת האם יש לך החמרת מצב מבלי לראות את כל החומר הרפואי הרלוונטי, בנוסף רק לאחר האבלציה ניתן יהיה ניתן להעריך את מצבך הרפואי.
    אלון אמיר, עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו