האם מגיע נכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מגיע נכות
    אפרת ק
    10/05/2011

שלום הבן שלי בן 12 הוא סובל מספר שנים מכאבי בטן כרוניים אישפוזים אין ספור רק בחודש האחרון אושפז 3 פעמים והובחן במחלת FMF לאחר טיפול קבוע יום יומי שמקבל בכדורים עדיין יש כאבי בטן אחרי בדיקת MRI גילוי דלקות במעי שכנראה זה צליאק הילד מחסיר המון מבית הספר אני לא עובדת עקב הטיפול בבני בעלי פוטר החודש מעבודתו האם אני יכולה לקבל קצבת נכות על בני ועם מה מגיעים לביטוח לאומי האם צריך להביא את ימיי החסרתו מבית הספר בנוסף ואם בכלל מגיע לו אחוזי נכות שתיי המחלות הם מחלות כרוניות אשמח מאד לתגובה בעניין זה . תודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מגיע נכות

הוספת תגובה

• האם מגיע נכות - תגובה

עו``ד אריק שלו
    11/05/2011

שלום אפרת, הגמלה לילד נכה משולמת כאשר הילד אינו מסוגל לבצע פעולות שבן גילו מבצע וכן שהוא זקוק להשגחה של 24שעות ביממה. בכל מקרה הגשת תביעה לביטוח לאומי חייבת להיות מלווה במסמכים רפואיים אודות המצב הרפואי וכן מסמכים המוכיחים את העדר התפקוד של הילד.
    נשמח לעמוד לשרותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה וחשובה

נוי קריס
    11/05/2011

למחלת קדחת ים תיכוני מקבלים נכות .ולהביא אישורים על החסרתו מבית הספר תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה וחשובה - תגובה

עו``ד אריק שלו
    16/05/2011

שלום , לצערנו לחא נוכל להשיב לשאלתך שכן אין בה מספיק נתונים . נשמח להשיב עם קבלת פרוט נוסף
    נשמח לעמוד לשרותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו