מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכותדניאלה12/05/2011
שלום לך צריכה עזרה מקצועית דחוף !
עברתי אירוע מוחי בעבודה הגשתי תביעה והמתנתי בנתיים הגשתי גם תביעה לנכות כללית וקבלתי 100% אי כושר קבועה.
קבלתי את האי כושר כי הסוכרת שהיתה לי לפני 20 שנה חזרה ובגדול, וגם נוסף ל.ד.ג והמפרזיז בצד ימין ( אני עם סד ).
באם.אר.אי לא נראה שעברתי אירוע מוחי ונכות מהעבודה רוצה לראות את האמ.אר.אי.
אני לא יודעת מה לעשות כי אם הם יקבלו את האמ.אר.אי ויראו שלא עברתי אירוע מוחי הם ידחו את התביעה.
האם כדאי להוסיף את כל מה שיש לי היום בגלל מה שעברתי או לא ?
אמרו לי שאם נכות עבודה לא תיתן לי נכות הם יכולים לקרוא לי שוב לוועדות נכות כללית ולבטל או להוריד לי את הנכות.
אני לא מסוגלת לעבוד גם מבחינה נפשית וגם מבחינה גופנית .
הייתי רוצה לקבל רק מענק מנכות עבודה האם כדאי להגיש את העניין של ההמפרזיס בלבד ולא את היתר ?
האם יש וועדה בנכות עבודה ?
מה לעשות תעזור לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכות - תגובה
עו``ד אריק שלו16/05/2011שלום דניאלה, לשאלתך אשיב: א. לשם קבלת גמלה לנפגע עבודה , יש קודם להוכיח שארעה פגיעה בעבודה. לשם כך נתבקשת להמציא מסמכים כדי להוכיח את הקשר הסיבתי בין מצבך הרפואי לבין הטענה לנזק.
לאחר הכרה בתביעה עליך להגיש תביעה לקביעת דרגת נכות אותה קובעת ועדה רפואית.
ב. אין קשר בין הזכאות והקביעה לנכות כללית לבין נפגעי עבודה אלא אם קיימת זכאות בשני הענפים ואז עליך לבחור באחת מן הגמלאות .
נשמח לעמוד לשרותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?