תואונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תואונה
    לימור
    21/05/2011

שלום רב לפני שנתים עברתי תאונה בזמן הריוןן נפגעתי בגב ובצבר יש לצין שהילדים בסדר ברך ה" לאחר התאונה הרגשתי כאביגב עצבנות וחסר שנה עםזעהקרה לאחר הלדה נשלחתי לצלום וברר ונתגלי שיש לי בעיות בצבר עם פרוס טורמה אני מיטפלית אצל פיסריטר ומירפאת כאיב ואדיטרפיה ופזטרפיה ולא עזר כלום כל רופה שאני נגשת אמור שיש לנתח הגשתי תביעה לבטוח לאומי ויש חי נכות של 100 אוחז 40 נפשי 40 צברי כיום לאחר שלא העל כל תיפול נשלחתי לבית לונשטין אני מיאשפזי כבר חודש בזן שעבר נשלחתי לשני רופאים מיטעם בית המישפט ורפוה אורטפוט אמור שאין לי כלוום כי לא שתפתי איתו פעלה ורק אמרתי שמאוד כאוב לי.
    שאלתי הם " העם בית לוונשטין ירשום שייש לי בעית אורטפדיות העם בית המשפט יקבל את זה בעית נפשיות הם crps ו ptsd עם יש אפשרות לשלוך את סכום טפול לרופה מיבת המשפט וכבל כוות דעת שני יש לי מיחלת הכאב אני מיטפלית ברווחה עם עזרא מיבית בכל דבר עם משפחה עם לא נקבל אחוזי נחות מיבית המישפט יהעם ביטוח לאומי ידרוש להפסיק את הקצבה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תואונה

הוספת תגובה

• תואונה - תגובה

עו"ד אלון אמיר
    30/05/2011

את חייבת לגשת לבדיקה של מומחה בית המשפט, ואת חייבת לתת למומחה לבדוק אותך, אין פה שיקול דעת לא לך ולא למומחה הית המשפט שחייב לבדוק אותך, אין לך ברירה אלה לערער ולהתייצב לבדיקה אם לא יכולת להתייצב באותו יום ויש בידיך אישורים מתאימים צרפי אותם לבקשה.
    אלון אמיר עו"ד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו