מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תואונהלימור21/05/2011
שלום רב לפני שנתים עברתי תאונה בזמן הריוןן נפגעתי בגב ובצבר יש לצין שהילדים בסדר ברך ה" לאחר התאונה הרגשתי כאביגב עצבנות וחסר שנה עםזעהקרה לאחר הלדה נשלחתי לצלום וברר ונתגלי שיש לי בעיות בצבר עם פרוס טורמה אני מיטפלית אצל פיסריטר ומירפאת כאיב ואדיטרפיה ופזטרפיה ולא עזר כלום כל רופה שאני נגשת אמור שיש לנתח הגשתי תביעה לבטוח לאומי ויש חי נכות של 100 אוחז 40 נפשי 40 צברי כיום לאחר שלא העל כל תיפול נשלחתי לבית לונשטין אני מיאשפזי כבר חודש בזן שעבר נשלחתי לשני רופאים מיטעם בית המישפט ורפוה אורטפוט אמור שאין לי כלוום כי לא שתפתי איתו פעלה ורק אמרתי שמאוד כאוב לי.
שאלתי הם " העם בית לוונשטין ירשום שייש לי בעית אורטפדיות העם בית המשפט יקבל את זה בעית נפשיות הם crps ו ptsd עם יש אפשרות לשלוך את סכום טפול לרופה מיבת המשפט וכבל כוות דעת שני יש לי מיחלת הכאב אני מיטפלית ברווחה עם עזרא מיבית בכל דבר עם משפחה עם לא נקבל אחוזי נחות מיבית המישפט יהעם ביטוח לאומי ידרוש להפסיק את הקצבה שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואונה - תגובה
עו"ד אלון אמיר30/05/2011את חייבת לגשת לבדיקה של מומחה בית המשפט, ואת חייבת לתת למומחה לבדוק אותך, אין פה שיקול דעת לא לך ולא למומחה הית המשפט שחייב לבדוק אותך, אין לך ברירה אלה לערער ולהתייצב לבדיקה אם לא יכולת להתייצב באותו יום ויש בידיך אישורים מתאימים צרפי אותם לבקשה.
אלון אמיר עו"ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
חוב בביטוח לאומי ומה לעשות
פריקת כתף תאונת עבודה והמתנה לועדה רפואית
נכות החמרה כיצד ניתן לממש
אחוזי נכות לילד עם הפראקטיביות והפרעת קשב וריכוז
משיכת רשיון נהיגה בגלל אחוזי נכות
מיגרנה חוזרת בתדירות גבוהה
ביטול קצבת נכות מבטל את האפוטרופסות?
דיור מוגן באיזור המרכז.השרון
האם שיקום מקצועי גורם לביטול קצבת נכות?
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?