הגשת בקשה לקצבת נכות מביטוח לאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגשת בקשה לקצבת נכות מביטוח לאומי
    דפנה
    27/06/2011

פרשתי לאחרונה מגוף ציבורי שם נקבעו לי 48 אחוזי נכות ברצוני להגיש בקשה לביטוח לאומי- בטופס שלהם יש הצהרה רכוש - האם אני חייבת להצהיר על רכוש שברשותי והאם יש קשר בין קבלה של אחוזי נכות מביטוח לאומי וקצבה בשל כך לבין הוני י? תודה דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגשת בקשה לקצבת נכות מביטוח לאומי - תגובה

עו``ד אריק שלו
    27/06/2011

שלום דפנה, לשאלתך אשיב, בעקרון אין משמעות גדולה להכנסה הונית לעניין הנכות הכללית הקובעת היא ההכנסה מעבודה במידה ויש כזו.
    נשמח לעמוד לשרותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש מעבר מידע בין הביטוח הלאומי

דפנה
    27/06/2011

שלום רציתי לדעת אם יש מעבר מידע בין הביטוח הלאומי לגורמים אחרים באשר למידע שאני מוסרת אצלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש מעבר מידע בין הביטוח הלאומי - תגובה

עו``ד אריק שלו
    28/06/2011

שלום דפנה, ביטוח לאומי מחוייב על שמירת סודיות ואין מעבר אינפורמציה אלא במקרים חריגים של נכות נפשית השוללת רשיון נהיגה או רשיון לאחזקת נשק.
    נשמח לעמוד לשרותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו