רוצה להגיע למומחה הפרעת קשב וריכוז.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להגיע למומחה הפרעת קשב וריכוז.
    לירון
    30/06/2011

הייתי כבר אצל ניורולוג ופסיכאטיר,וכל מה שהם יודעים לעשות זה להחליף רטלין ,ולא להתייחס לבעיות עצמם.
    אני מעוניין ללכת למומחה להפרעות קשב וריכוז כדי לקבל בירור מקיף,כי ההפרעה אצלי היא ממש ממש קשה .
    איפה אני יכול להגיע אל אחד כזה מאזור חיפה?בקופת חולים ובמרפאה אין להם קשר לזה,הם רק אומרים ללכת לניורולוג או פסיכיאטר.אז אני מבין שאני אצתרך ללכת באופן פרטי וזה בסדר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להגיע למומחה הפרעת קשב וריכוז. - תגובה

ד``ר עדי אדר
    03/07/2011

שלום לך!

בעיקרון איננו נוהגים להמליץ על מומחים ספציפים אך ניתן להעזר במוקד המודיעין של הקופה בה אתה מבוטח או בפורום של הפרעות קשב במבוגרים.

לא ממש ברור לי למה אתה מתכוון. בכל מקרה אם אתה מתכוון לטיפול פסיכותראפי אז כמובן שהכתובת היא לא נוירולוג אל פסיכאטר או פסיכולוג ואז למעשה מדובר בתהליך טיפולי ולא אבחוני (בהנחה שכבר עברת אבחון מסודר).

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לירון
    05/07/2011

שלום ,
    מהו טיפול פסיכותרפי בהפרעות קשב וריכוז? האם מדובר פה רק על רטלין?(וכל סוגי הרטלין..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דב
    25/07/2011

בימים אלו רץ מחקר הבודק אנשים עם בעיות קשב וריכוז במרכז לחקר המוח בבר אילן. לאחר ניתוח הנתונים של המחקר המשתתפים יכולים לקבל משוב על יכולות הקשב שלהם ברמה מאוד מדוקדקת. דבר אשר יכול לעזור לך להבין יותר את הבעיה הספציפית ממנה אתה סובל.
    דב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו