בת 55 עם הפרעת קשב וריכוז מובחן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 55 עם הפרעת קשב וריכוז מובחן
    דניאלה
    07/08/2011

אני לוקחת רטלין LA 30 מג. התחלתי ללמוד ואני נדרשת לקרוא ולסכם ספרים.
    עם הריטלין השתפרה מאוד יכולת שלי לקרוא ספרות יפה אך כשאני צריכה לקרוא ולסכם ספרות מקצועית פילוסופית (לא טכנית) אני מאוד מתקשה. האם יש טכניקות לבעלי הפרעת קשב וריכוז שמשפרים יעילות הקריאה ויכולת סיכום טקסטים ארוכים? האם ישנם בעלי מקצוע המתמחים בתחום זה?
    אובחנתי לפני שנה, כל הלימודים שלי עד כה ניתבתי למקצועות מתמטיות או טכניות, או כל דבר שלא הייתי צריכה לקרוא יותר מדי. סוף סוף התחלתי ללמוד מה שאני באמת אוהבת.

תודה

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 55 עם הפרעת קשב וריכוז מובחן - תגובה

ד``ר עדי אדר
    08/08/2011

שלום לך!

עקרונית ניתן לשפר כישורים אלו תוך רכישת אסטרטגיות למידה. יש מורות המתמחות בתחום זה. רצוי לפנות ליועצת חינוכית של המוסר בו את לומדת ולהתייעץ איתה בנושא. יתכן שבמוסד בו את לומדת יש קורסים בנושא.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי רעיון שאולי יוכל לעזור לך

עוגיאלה
    09/08/2011

דבר ראשון כל הכבוד על הלימודים, אני חושבת שאם תשלבי טיפולים בנוסף לריטלין זה עשוי מאוד לעזור לך, יש מקום שנמצא בסמינר הקיבוצים בשם דרך מהות ויש להם הרבה סוגים של טיפולים שם, גם כשיחות וגם סדנאות ועוד ...שווה לך לקרוא עליהם ואם זה נראה לך מתאים תקבעי לך תור אני בטוחה שהם יוכלו לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטח שהגיוני שיהיה בגיל הזה

אופק
    14/08/2011

אני ראיתי סרטון שהמחיש לי שזה יכול להיות בכל גיל!

אבל זה מעודד, כי יש לזה טיפול.. זה כבר לא פעם שלא ידעו מה זה ומה לעשות עם זה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו