מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת יעוץהסבתא01/10/2011
שלום,
נכדי בן 15.5 ילד עם ADHD בכתה י', ילד אינטלגנטי אך לא מצליח בלימודים, בשנה שעברה סירב לקחת ריטלין בטענה שהוא לא יקחו כדי שלמורה יהיה שקט, השנה הועבר לכיתת אתגר והוחתם ע"י היועצת שהוא מתחייב לקחת ריטלין.
בשנה האחרונה חלה הדרדרות התנהגותית, ההורים לא כל כך שולטים בו ואיתי הוא נוהג ביותר כבוד ושומע קצת יותר, הוא עשה מעשים מדאיגים, לקח מהמגירה של ההורים בפעמיים ס"ה כ 5000 ש"ח והודה רק כאשר ההורים הודיעו שידווחו למשטרה על-מנת שיחקרו בבית, יש לי תחושה שהוא עוזר עם הכסף לחברים כי אצלו לא נראה שהוציא סכום כזה, ביום שישי האחרון ישב בגינה עם חברים ושתה אלכוהול ושוב נראה לי שעשה זאת על-מנת להיות מקובל כי זה לא מתאים לו כלל, איבד הכרה והובהל לבית חולים, היה שם כ עשר שעות עם פרפורי לב. מפחיד ממש.
ב ב ק ש ה - לאן לפנות על-מנת לבקש עזרה.
נראה לי שהילד סובל מדמוי עצמי נמוך
תודה
הסבתא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת יעוץ - תגובה
ד``ר עדי אדר02/10/2011שלום לך!
אני מבין לליבך אבל את מאוד מגנה ומסנגרת על התנהגות שלילית ומדאיגה ביותר!
ילד כזה חייב מיידית בדיקה מסודרת ומעמיקה של פסיכיאטר לילדים עם מעורבות של עובדת סוציאלית וקביעת תוכנית טיפולית על מנת לנסות למנוע הידרדרות לדפוסי התנהגות שאכן הם במסגרת טיפול של רשויות החוק.
לא נראה לי כי ניתן להוסיף מעבר לכך אך אל נא תקלו ראש ולדעתי כבר הונף כרטיס אדום והוא האשפוז בבית החולים – לאלו סימני אזהרה נוספים צריך לחכות לפני הכנסת גורמים מקצועיים לתמונה?
מקווה בכל זאת עבורכם לשנה טובה!
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?