בקשת יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת יעוץ
    הסבתא
    01/10/2011

שלום,
    נכדי בן 15.5 ילד עם ADHD בכתה י', ילד אינטלגנטי אך לא מצליח בלימודים, בשנה שעברה סירב לקחת ריטלין בטענה שהוא לא יקחו כדי שלמורה יהיה שקט, השנה הועבר לכיתת אתגר והוחתם ע"י היועצת שהוא מתחייב לקחת ריטלין.
    בשנה האחרונה חלה הדרדרות התנהגותית, ההורים לא כל כך שולטים בו ואיתי הוא נוהג ביותר כבוד ושומע קצת יותר, הוא עשה מעשים מדאיגים, לקח מהמגירה של ההורים בפעמיים ס"ה כ 5000 ש"ח והודה רק כאשר ההורים הודיעו שידווחו למשטרה על-מנת שיחקרו בבית, יש לי תחושה שהוא עוזר עם הכסף לחברים כי אצלו לא נראה שהוציא סכום כזה, ביום שישי האחרון ישב בגינה עם חברים ושתה אלכוהול ושוב נראה לי שעשה זאת על-מנת להיות מקובל כי זה לא מתאים לו כלל, איבד הכרה והובהל לבית חולים, היה שם כ עשר שעות עם פרפורי לב. מפחיד ממש.
    ב ב ק ש ה - לאן לפנות על-מנת לבקש עזרה.
    נראה לי שהילד סובל מדמוי עצמי נמוך

תודה

הסבתא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת יעוץ

הוספת תגובה

• בקשת יעוץ - תגובה

ד``ר עדי אדר
    02/10/2011

שלום לך!

אני מבין לליבך אבל את מאוד מגנה ומסנגרת על התנהגות שלילית ומדאיגה ביותר!
    ילד כזה חייב מיידית בדיקה מסודרת ומעמיקה של פסיכיאטר לילדים עם מעורבות של עובדת סוציאלית וקביעת תוכנית טיפולית על מנת לנסות למנוע הידרדרות לדפוסי התנהגות שאכן הם במסגרת טיפול של רשויות החוק.

לא נראה לי כי ניתן להוסיף מעבר לכך אך אל נא תקלו ראש ולדעתי כבר הונף כרטיס אדום והוא האשפוז בבית החולים – לאלו סימני אזהרה נוספים צריך לחכות לפני הכנסת גורמים מקצועיים לתמונה?

מקווה בכל זאת עבורכם לשנה טובה!

דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו