ילד עם ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עם ADHD
    אמא ל2 בנים
    05/10/2011

לדר' בקלו היית רופא הילדים של שני בניי ואשתך הייתה מחנכת של בני הגדול בכיתה ו', אני כל כך שמחה למצוא אותך פה.
    לבני בן ה11 יש הפרעת קשב וריכוז , הוא אובחן אצל דר' חזנוב, נעשו התאמות עם היועצת והפסיכולוגית בבית הספר לפי המלצות של דר' חזנוב, אך לצערי ההתאמות לא מבוצעות כראוי ע"י רוב המורות בבית ספרו, הוא מתקשה השנה יותר מהקודמת ( הוא נוטל רטלין מכיתה ד') היום הוא ב ו', אני חוששת לגבי הרטלין, הוא מקבל רטלין במינון הנמוך ביותר, אך בכל זאת אני חוששת שאולי זה לא עוזר לו הוא טוען שאין שינויי,רציתי לדעת האם המורות בבית הספר חייבות לבצע את ההתאמות (בית ספר יסודי)? ובאיזו אופן אוכל לעזור לו בלימודים, בכל היתר הוא מסתדר נהדר. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עם ADHD

הוספת תגובה

• ילד עם ADHD - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    05/10/2011

שלום,
    ראשית חוכמה יש להתאים מינון לפי גיל, משקל ותגובה אישית. מינון לא מתאים לרוב אינו פועל ולעיתים אף מגביר את תופעות הפרעת הקשב והריכוז.
    ממש לא צריך לפחד מהתרופה עצמה אלא להקפיד על מעקב רפואי לצורך התאמתו.
    את נושא ההתאמות לא ניתן לכפות אבל אני בהחלט מאמין בדיאלוג עם המורות ושיתוף פעולה בעיקר באמצעות מחנכת הכיתה והיועצת.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

אמא ל2 בנים
    05/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו